Sukkerfri chokolade

Lækker chokolade helt uden sukker

Hvad er sukkerfri chokolade

Elsker du chokolade, og ville du ønske der fandtes god chokolade uden sukker, der også smager godt? Jamen, det gør der da! Hos Mecindo har vi et bredt udvalg af sukkerfri chokolade fra velrenommerede firmaer, der fremstiller chokolade af høj kvalitet uden raffineret sukker. De sødemidler der bliver brugt, er stevia, kokospalmesukker og xylitol, og det giver ikke alene chokoladen en fremragende smag, det sparer også dig, der elsker chokolade, for en masse raffineret sukker.


Sukkerfri chokolade uden raffineret sukker

De sødemidler, der bruges i den chokolade, du kan købe hos Mecindo, indeholder ikke kemiske sødemidler, i stedet indeholder de:

  • Stevia: et sukkerstof udvundet af steviaplanten - det glykæmiske indeks er 0
  • Kokospalmesukker: et sukkerstof udvundet af kokospalmeblomster - det glykæmiske indeks er 35
  • Xylitol: kaldes også birkesød. Udvindes af birketræer - det glykæmiske indeks er 8

Man snakker om glykæmisk indeks for at indikere, hvor meget blodsukkeret stiger, når man indtager en bestemt fødevare. Ovennævnte sukkerarter påvirker ikke blodsukkeret på samme måde som almindeligt sukker, men bør ikke nødvendigvis indtages af diabetikere - tal med din læge eller rådgiver for at være helt sikker på, hvilke naturlige sødemidler du kan indtage, hvis du har diabetes.


Vælg mellem mange forskellige sukkerfrie chokolader

Chokoladen fra Cavalier er en belgisk kvalitetschokolade sødet med stevia. Cavalier er en stevia chokolade af høj kvalitet og kakaoindholdet i den mørke chokolade er på hele 85%. Seed & Bean chokolade er mørk chokolade fremstillet af økologiske kakaobønner fra Equador. Smagen er fyldig og kraftig – hele 100% mørk chokolade. 

Rå kakao har et højt indhold af antioxidanter, har anti-inflammatoriske egenskaber og er fyldt med vitaminer og mineraler.


Opskrifter med sukkerfri chokolade

Hvis du gerne vil bruge din sukkerfri chokolade i bagning, f.eks. banankage eller chokoladekage, er det intet problem at tilføje en af vores sukkerfri chokolader fremfor en sukkerholdig chokolade. Bag din kage som du plejer, men tilsæt i stedet den sukkerfri chokolade.


Køb sukkerfri chokolade på mecindo.dk

Vælg mellem sukkerfri chokolade fra Cavalier og Seed & Bean – perfekt til den søde tand, helt uden raffineret sukker.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.