Sukkerfri chokolade

Lækker chokolade helt uden sukker

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Sukkerfri chokolade

De sødemidler, der bruges i den chokolade, du kan købe hos Mecindo, indeholder ikke kemiske sødemidler, i stedet indeholder de:

  • Stevia: et sukkerstof udvundet af steviaplanten - det glykæmiske indeks er 0
  • Kokospalmesukker: et sukkerstof udvundet af kokospalmeblomster - det glykæmiske indeks er 35
  • Xylitol: kaldes også birkesød. Udvindes af birketræer - det glykæmiske indeks er 8
Man snakker om glykæmisk indeks for at indikere, hvor meget blodsukkeret stiger, når man indtager en bestemt fødevare. Ovennævnte sukkerarter påvirker ikke blodsukkeret på samme måde som almindeligt sukker, men bør ikke nødvendigvis indtages af diabetikere - tal med din læge eller rådgiver for at være helt sikker på, hvilke naturlige sødemidler du kan indtage, hvis du har diabetes.

Kvalitetschokolade, der ikke går på kompromis med den gode smag

Chokoladen fra Cavalier er en belgisk kvalitetschokolade sødet med stevia. Cavalier er en stevia chokolade af høj kvalitet og kakaoindholdet i den mørke chokolade er på hele 85%. Chokoladen fra The Raw Chocolate Co er Fairtrade, økologisk og samtidig vegansk. Chokoladen fra Lovechock er en raw chokolade hvor hverken kakaobønner eller andre ingredienser opvarmes til over 49 grader. Rå kakao har et højt indhold af antioxidanter, har anti-inflammatoriske egenskaber og er fyldt med vitaminer og mineraler.