Mærker

Sugekop dildo

Til håndfri nydelse.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 2

Sugekop dildo

En dildo, der giver mulighed for at gøre flere ting samtidig

Hvis du er single, så savner du måske rigtig sex; med en sugekop dildo kan du næsten få det, og du kan vælge netop den form, farve og størrelse, som du altid har drømt om. Det er ikke altid optimalt at ligge på ryggen med en ordinær dildo eller vibrator og styre tingene med hænderne, med en dildo med sugekop kan du sætte din dildo fast et sted, der passer dig og nyde, at dildoen trænger ind og fylder dig ud. Når du har hænderne fri, kan du jo f.eks. bruge dem til at anvende en klitorisvibrator, anal kugler eller lignende.

Få stor fælles glæde af sugekop dildoen

Er I et par, kan en dildo med sugekop give jer mange gode og intense oplevelser - måske har du lyst til at iagttage din partner, mens hun får orgasme, eller måske kan du finde på ting, som hun kan gøre ved dig, mens hun bruger sugekop dildoen. Sæt fantasien i gang, så er det helt sikkert, at I vil få stor glæde og mange fornøjelige stunder med en dildo med sugekop.

Prøv en sugekop dildo med vibrator

En dildo med sugekop fås også til analt brug og nogle fås med fjernbetjent vibrator. Den fjernbetjente vibrator sugekop dildo kan I eller du få megen glæde af, da vibrationer, rotationer mv. kan ændres, mens dildoen er inde i dig. Prøv også at lade en anden styre vibratoren, så du ikke er forberedt på, hvad der sker inde i dig - det vil dine orgasmer sikkert blive bedre af.