Strepsils

Hvis du har synkesmerter og/eller halsbetændelse, så findes der ikke noget meget bedre end at få en lindrende Strepsils. 

Tabletterne lindrer og er samtidig bakteriedræbende og hjælper, når man har synkebesvær. Sugetabletterne fås i mange smagsvarianter og også både til børn og diabetikere.

Hos Mecindo har vi et bredt udvalg af Strepsils, og du kan få sugetabletterne leveret lige til døren, når du bestiller hos Mecindo. 


Strepsils mod halsbetændelse

Man kan få halsbetændelse på to måder, enten ved virus- eller ved bakteriesmitte.

Streptokokker er den vigtigste årsag til halsbetændelse, og man bliver smittet, når virus spredes - både når man er tæt på folk, som f.eks. nyser og derved spreder bakterier igennem luften samt ved kontaktsmitte.

Strepsils lindrer den ømme hals, men helbreder ikke, og det er vigtigt, hvis man har halsbetændelse og feber, at man søger læge. 
 

Strepsils lindrer og hjælper mod ondt i halsen

Sugetabletterne lindrer din ømme hals fordi pillernes antiseptiske ingredienser (Dichlorobenzyl alkohol og Amylmetacresol) opløses i munden og stimulerer spytproduktionen.

Prøv eksempelvis Strepsils Honning & Citron, som har en sød og frisk smag eller Extra Strength med solbærsmag eller en af de mange andre gode smage i det store sortiment.
 

Strepsils når du er gravid og ved amning. 

Der skulle ikke være noget risiko ved at bruge Strepsils, når du er gravid, eller når du ammer.

 Men det er altid klogt at spørge sin læge til råds, både ved amning og ved graviditet, før du indtager nogen former for medicin.