Mærker

Sportsdrikke

Få det meste ud af din træning.

Når du dyrker sport og motion på højt plan og uden tvivl sveder meget, så er det vigtigt, at du drikker rigeligt, og at det du drikker indeholder de rigtige ting. Sportsdrikke med elektrolytter genopretter balancen i din krop og giver dig overskud og energi til at performe på højt plan.
Kroppen indeholder naturlige elektrolytter eller næringssalte som natrium, kalium og magnesium, og disse skylles nemt ud, når man sveder meget. Så når du dyrker motion over længere tid eller ved høje temperaturer, så er det vigtigt, at du tilfører kroppen både væske og elektrolytter. 


Viser 1 til 7

Sportsdrikke

Sportsdrikke eller energidrikke giver fornyet energi. 

Hvis du drikker rent vand, mens du dyrker hård sport, kan resultatet blive, at du skyller næringssalte ud af din krop, og at du derfor kommer i underskud af disse. Derfor kan du med fordel drikke en sportsdrik tilsat elektrolytter. Prøv den gode High5 Zero Xtreme m. nær smag, som smager friskt, og som genopretter din væske- og elektrolytbalance.

En sportsdrik uden ulovlige stoffer.

High5 garanterer at ingen ulovlige stoffer er tilsat deres sportsdrikke, firmaet bliver jævnligt kontrolleret, og sportsfolk verden over stoler på de gode produkter fra High5. Energidrikke fra High5 indeholder hverken sukker eller kalorier, men kan være med til at 

  • øge din præstationsevne
  • give dig fornyet energi
  • sørger for at du opretholder væskebalancen
  • sørger for at du opretholder elektrolytbalancen

Opløs en High5 Zero Tablet i din drikkedunk, og du er godt på vej til bedre performance og perfekt balance i kroppen.