Snoreeze

Snoreeze er en produktserie beregnet til folk der lider af snorken og de følgelidelser som snorken kan medføre. Selvom snorken er meget udbredt hos både mænd og kvinder er det ikke en normal situation, og den bør derfor behandles så vidt muligt. Her kan produkterne fra Snoreeze give en hjælpende hånd, fordi de både er effektive og skånsomme.Snorken skyldes vibrationer i det bløde væv i svælget, og opstår bl.a. fordi musklerne i hals, mund og svælg slapper af når man sover. 

Herved falder vævet lidt sammen, så luftens passage bliver forhindret. Snorken kan dog være problemfyldt for både patienten og en eventuel sengepartner. 

Selvom patienten ikke bemærker det i løbet af natten kan snorken nemlig give urolig og afbrudt søvn, mens larmen fra den snorkende patient kan have samme konsekvens for partneren. 

De medfølgende lidelser kan derfor bl.a. være træthed, udmattelse, svigtende koncentration, despression og hovedpine.

Snoreeze laver bl.a. orale strips, halsspray og sugetabletter der kan hjælpe med at tone og smøre det bløde væv i svælget, så luften igen kan passere lettere igennem.

Snoreeze producerer også et ganeindlæg der kan hjælpe med at repositionere underkæben så luften igen kan passere normalt gennem svælget. Det er derfor let for den enkelte patient at beslutte hvilken behandlingsmetode der passer bedst til den givne situation.

Læs mere Skjul