2 Smith & Nephew Sårpleje | Priser fra 29,95 kr | Mecindo.dk

Smith & Nephew


Viser 1 til 24

Smith & Nephew

Smith & Nephew er en britisk virksomhed, der producerer medicinsk udstyr. 

De har specialiseret sig i personlig pleje, behandlinger og sårpleje.

Virksomheden blev grundlagt i 1856 af Thomas James Smith, som fik følgeskab af sin nevø, Horatio Nelson Smith, og forretningen blev kendt som T.J. Smith og Nephew.

Allevyn serien

Her hos Mecindo har vi et bredt udvalg af Allevyn sårpleje produkter fra Smith & Nephew.

Bandagerne absorberer sårsekret og tillader fordampning af væske, så såret har de mest gunstige forhold for optimal sårheling.

Desuden fører vi Allevyn bandager med silikone, sølv, med og uden klæber samt kropsnære bandager. Allevyn bandagerne tilpasser sig såret og kroppens konturer, hvor det yder den bedste sårpleje.

Bandagerne danner en gel, når de er i kontakt med såret, som sikrer at bandagen ikke hænger fast og det kan fjernes nemt og skånsomt.

Bandager

Hvis du har sart og skrøbelig hud, egner Allevyn Gentle Border sig godt til dig. Bandagen danner en gel, som sikrer en skånsom og nænsom bandageskift og understøtter sårets heling.

Hvis du har et inficeret sår, skal du prøve Allevyn AG Klæbende Skumbandage.

Bandagen frigiver sølv i dåret og giver en antibakteriel effekt. Sølvet går ind og dræber bakterierne, så du sikres en hurtigere sårheling.

I gode hænder

Med et plaster eller bandage fra Smith & Nephew vil du være i gode hænder. Mecindo har flere størrelser, former og typer, så du kan være sikker på at finde præcist den type bandage der passer til dig og som kan gøre din hverdag lettere.

Hos Mecindo er det nemt og overskueligt at bestille produkter. Leveringstiden er på 2-4 dage og der er fri fragt ved køb over 599 kr.