Risproteinpulver

Allergivenligt

Hvordan produceres Risprotein?

Risprotein er lavet på brune ris. Risprotein laves på en hel speciel måde, gennem en omdannelsesproces hvor brune ris bliver behandlet med enzymer så aminosyrekæder opstilles i lange kæder som adskiller kulhydrater og proteiner.
Enzymerne anses som værende veganske og processen ses som værende en rå fødevareteknik.

Hvorfor skal jeg vælge risprotein?

Alle mennesker kan uden problemer fordøje risprotein. Hvis man har allergi, eller er laktoseintolerant er risprotein det bedste protinpulver valg. Det kan også anvendes af vegetarer eller veganere. Brune ris betragtes som en god kilde til komplekse kulhydrater, B vitamin og fibre. Dog indeholder Risprotein ikke en komplet proteinkilde og bør derfor kombineres med eksempelvis ærteprotein for en komplet protein profil.
Derudover er risprotein et billigt proteinpulver – op til 33% billigere end valleprotein, og har et lavt indhold af kulhydrater som derfor gør det attraktivt for folk som gerne vil tabe sig.