Skærtoft mølle

Økologisk mel til enhver form for brød finder du her fra Skærtoft Mølle. Mel, kerner og gryn er af højeste kvalitet og er primært dyrket i lokalområdet ved Als og i Sønderjylland. Smag forskellen ved mel med indhold af skal og kim, og køb dit mel fra Skærtoft Mølle online allerede i dag.


Hvem er Skærtoft Mølle?

Skærtoft Mølle er en dansk producent af økologisk mel og andre fødevarer, og har hjemme på øen Als. Hos Skærtoft Mølle går de meget op i, at deres produkter er af høj kvalitet, og at forskellen kan smages. Melet er friskmalet på stenkværne og altid sporbar. Når melet males ved hjælp af en stenkværn, bevares både skaldelene og kimen – det er bl.a. disse der giver melet smag og struktur. 

Når Skærtoft Mølle udvælger mel, sker det fra nøje udvalgte landbrug. Spelt- og rugmel kommer fra landbrug og marker i området omkring Als og i Sønderjylland. Ølandshveden dyrkes på Øland i Sverige, mens Manitobahvede kommer fra Manitoba i Canada. 

Uanset hvor kornet kommer fra, er det af højeste kvalitet og selvfølgelig altid økologisk. Du finder selvfølgelig også den utroligt populære maltsirup fra Skærtoft Mølle her på mecindo.dk.


Økologisk mel til dig

Find økologisk mel til dine opskrifter her. Når du vælger økologisk mel fra Skærtoft Mølle, får du mel fuld af smag, protein og sundhed. Læs mere om de forskellige meltyper herunder, og vælg det der undgår i din yndlingsopskrift eller blot den næste du planlægger at følge:

 • Hvedemel
  Hvedemel er noget af det mest anvendte mel i Danmark. Hvedemelet fra Skærtoft Mølle er med indhold af både skaldele og kim. Derfor er melet ikke helt hvidt, men det betyder bare, at du får endnu mere sundhed ved at bruge melet. Når melet indeholder skaldele og kim får dit brød en let gylden krumme. Hvedemelet af Skærtoft Mølle findes både som fintsigtet og fuldkorn.

 • Bygmel
  Bygmel er fremstillet af skal og kim, mens de grovere skaldele er sigtet fra. Bygmel kan til tider være svær at finde i dagligvarebutikkerne, men her finder du melet – og endda til en yderst god pris. Brug det i f.eks. kiks, knækbrød eller som smagsforstærker er lyse brød. Bygmelet fra Skærtoft Mølle findes som fintsigtet

 • Maltmel
  Malt er spirede kornkerner, der tørres, ristes og formales til mel. Når du bruger maltmel i dit bagværk, bidrager det til både smag, farve og tekstur i brødet. Det korn der anvendes i Skærtoft Mølles maltmel, er hvedemel fra Muntons Ltd. i England. Maltmelet fra Skærtoft Mølle er fintsigtet og fuld af smag.

 • Manitoba hvedemel
  Økologisk Manitobahvede fra Canada har en uovertruffen hæveevne, og giver bageoplevelser du ikke før har oplevet. Brug Manitobamelet i blandinger med andre meltyper, og forbedr hæveevnen betydeligt. Manitoba hvedemel fra Skærtoft Mølle findes på mecindo.dk som fint og fuldkorn

 • Rugmel
  Oplev den skønne og traditionelle smag af rug. Rugmel fungerer godt i blandinger med hvedemel, hvor det giver substans og smag. På mecindo.dk finder du rugmel fra Skærtoft Mølle som fintsigtet og fuldkorn

 • Speltmel
  Lækkert økologisk speltmel til smagfulde brød. Du kan fint supplere dit speltmel med hvedemel for større volumen af dine brød eller andet bagværk. Vælg mellem fintsigtet og fuldkorn

 • Ølandshvede
  Ølandshvede er en fantastisk kornsort, og et lige så fantastisk mel. Brug ølandshvedemel i din brødbagning og oplev den sødmefyldte og lækre smag. Vælg mellem fintsigtet og fuldkorn her på mecindo.dk.


Skærtoft Mølle brødblandinger

Brødblandingerne fra Skærtoft Mølle er glutenfri, og gør det let for dig at bage friskbagt brød med masser af smag og næring. Med brødblandingerne kan du bage mørkt brød, grovbrød og lyst brød. Det eneste du skal tilsætte, er gær, olie, vand og i nogle tilfælde æg. Hver pakke rækker til ét brød.  Grovbrøds- og lyst brødsblandingerne kan også bruges til at bage 10 boller.


Økologiske kerner og gryn 

Brug kerner og gryn i dit bagværk og få helt nye varianter af dine favoritbrød, boller, kiks eller andet. Kerner og gryn indeholder næringsstoffer som protein og fibre, og er derfor perfekte i al slags bagning. Byggryn, speltkerner, perlerug, perlebyg, ruggryn og perlespelt finder du i udvalget – nogle af kernerne er skårne, knækket og valsede.


Køb mel og kerner fra Skærtoft Mølle på mecindo.dk

Fuldend dit hjemmebag med økologisk mel, kerner og gryn fra Skærtoft Mølle. Brug melet uanset om det er brød, boller, kager, kiks, pizzabunde eller pitabrød du vil bage, og smag forskellen. Du finder både fintsigtet og fuldkornsmel af mange kornsorter.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul