Simply Gentle

Skift dit konventionelle bomuld ud med økologisk bomuld. Det er bedre for dig og miljøet. Simply Gentle fremstiller både vatpinde, vatrondeller, vat, ammeindlæg, vådservietter og meget mere. Læs om Simply Gentle nederst på denne side.


Hvem er Simply Gentle?

Simply Gentle er et engelsk brand fra Macdonald & Taylor Healthcare Ltd. Macdonald & Taylor Healhtcare Ltd er en virksomhed der siden 1930 har fremstillet bomuld af høj kvalitet. I dag har de med deres nye brand, Simply Gentle, specialiseret sig i at designe og fremstille produkter til personlig pleje i hverdagen. 


Økologisk bomuld

Der er mange fordele ved at vælge økologisk bomuld, fremfor konventionel bomuld. Når økologisk bomuld dyrkes, sker det ved hjælp af metoder og materialer der påvirker miljøet mindst muligt. Der gøres ikke brug af pesticider, kunstgødning og andre skadelige stoffer. Derudover anvendes der mindre vand i produktionen og energiforbruget er generelt lavere end i dyrkningen af konventionelt bomuld. 

Faktisk bruges der op til 98% mindre vand og op til 94% mindre CO2 udledes i produktionen af økologisk bomuld. Det er meget, og det kan mærkes i de områder hvor bomuldet dyrkes. 

Desværre er kun 1% af verdens bomuldsproduktion, økologisk. Derfor – køb økologisk bomuld og bred budskabet om det sundere og mere miljøvenlige alternativ. Det fungerer lige så godt, men skader hverken dig eller miljøet.


Simply Gentle produkter

På denne side finder du et bredt udvalg af Simply Gentle produkter til personlig pleje. Vil du vide mere om nogle af produkter, så læs endelig med herunder, hvor vi kort gennemgår nogle af de mest populære produkter.

 • Simply Gentle, vat
  Vat fremstillet af 100 % økologisk bomuld. Perfekt til rengøring af ansigtet og/eller baby. Vattet er nemt at skille fra hinanden og indeholder ingen skadelige stoffer.
 • Simply Gentle, vatrondeller
  100 vatrondeller fremstillet af 100 % økologisk bomuld. Brug dem til at fjerne makeup med og gør noget godt for dig selv og miljøet.
 • Simply Gentle, ammeindlæg
  Ammeindlæg fremstillet af økologisk bomuld. Pakken indeholder seks stk. og de kan alle vaskes efter brug, og dermed genanvendes mange gange. De tåler op til 50 vaske ved 40 grader. 
 • Simply Gentle, vatpinde
  Behagelig rens af ørene med vatpinde af økologisk bomuld. Pindene er fremstillet af FSC certificeret papir.

Alle produkter er pakket i genanvendelig emballage, hvoraf noget endda er bionedbrydeligt. Næsten alle produkter er d fri for plastik, og er i stedet fremstillet af bomuld, papir, pap, eller plast fremstillet af sukkerrør.


Køb Simply Gentle produkter på mecindo.dk

Vil du gerne bidrage til et renere miljø, og vil du gerne have økologisk bomuld? Så er det produkterne fra engelske, Simply Gentle. Økologisk dyrket bomuld kræver færre ressourcer end konventionelt dyrket bomuld. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul