Silicea

Gør det bedste du kan for dine negle, din hud og dit hår – brug silicea der styrker og plejer intensivt. Du finder også silicea til maveproblemer. Læs mere om silicea og de forskellige produkter nederst på siden. 


Hvad er silicea?

Silicea er en serie af kosttilskud fra den tyske producent, Hübner. Siden 1920 har Hübner fremstillet kosttilskud og i dag er de meget anerkendte og populære i branchen. 

Silicea findes i forskellige varianter, men tilfælles har alle produkterne, at de bidrager til en sundere krop. Herunder kan du læse om de forskellige silicea kosttilskud, så du nemmere kan vælge det der passer til dig og dit behov.


Silicea til hud, hår og negle

De fleste kender silicea kosttilskuddet til hud, hår og negle, men hvorfor er det så populært og hvad indeholder det? Silicea til hud, hår og negle er kapsler med indhold af nøje udvalgte vitaminer og mineraler, herunder kisel, biotin, zink og mangan. 

  • Kisel (silicium) bidrager til normale negle, hud og hår og findes bl.a. naturligt i vores tænder og knogler. 
  • Biotin bidrager bl.a. til at vedligeholde et normalt hår, normale slimhinder og en normal hud. 
  • Zink bidrager bl.a. til at vedligeholde normale knogler, et normalt hår, normale negle og en normal hud. 
  • Mangan bidrager bl.a. til at vedligeholde normale knogler, en normal dannelse af bindevæv og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Silicea kosttilskuddet til hud, hår og negle kan anvendes af både kvinder og mænd. Dog findes der et silicea kosttilskud specielt udviklet til mænd


Silicea til mave og tarm

Døjer du med maveproblemer som ondt i maven, IBS symptomer, oppustethed, diarré, kvalme eller halsbrand? Så kan du med fordel prøve silicea mave-tarm gel, som består af mineralsk kiselgel. 

Mave-tarm gelen binder patogener og toxiner så de nemt udskilles gennem mave-tarm-kanalen. Derudover binder gelen gasser og mindsker dermed oppustethed. 

Mave-tarm direkt er ligeledes et kosttilskud der virker på helt samme måde som gelen. Mave-tarm direkt er blot i form af pulver der indtages og sluges. 


Silicea til herpes

Herpes/forkølelsessår på læberne irriterer, er ømt og klør. Med silicea gelen til behandling af forkølelsessår, kan du lindre symptomerne og øge helingsprocessen. Gelen binder den væske der kommer ud af forkølelsessåret og udtørrer såret så det hurtigere heler.


Køb silicea på mecindo.dk

Vælg mellem mange forskellige silicea kosttilskud her på mecindo.dk. Få stærke negle, flot hud og et sundt hår med silicea, eller lindr effektivt maveproblemer der påvirker humør og dagligdag. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul