Silicea


Velkommen til Siliceas magiske verden
 

Produkterne i Siliceas univers indeholder ren mineralsk kiselgel og ingen tilsætningsstoffer. Kislen i alle produkter kommer fra Schwarzswald/The Black Forrest, som er kendt for sit unikke kiselsand. Kisel er en byggesten i hår, hud og negle, og Silicea Mave-Tarm gel har næsten magiske egenskaber i forhold til at lindre og afhjælpe halsbrand, ondt i maven og flere andre mave-tarmproblemer. Produkterne er vegansk certificerede.
 


Gør det bedste, du kan, for dit hår, din hud og dine negle – brug Original Silicea, der nærer og plejer intensivt.

Og, hvis din mave driller – brug Silicea Mave-Tarm, som lindrer og afhjælper maveproblemer, der ellers påvirker humør og dagligdag. Hvad er forskellen på Original Silicea kosttilskud og Silicea Mave-Tarm? Se mere om de to serier og forskellen på dem længere nede på siden. 
 

 

Hvad er silicea?

Silicea er en serie af produkter med kisel fra den tyske producent, Hübner. Hübner fremstillet kosttilskud siden 1920, og i dag er de meget anerkendte og populære i branchen.

Silicea findes i forskellige varianter. Herunder kan du læse om de forskellige Silicea kosttilskud, så du nemmere kan vælge det der passer til dig og dit behov.

 

Silicea til hud, hår og negle

De fleste kender Silicea kosttilskuddet til hud, hår og negle, men hvorfor er det så populært og hvad indeholder det? Silicea til hud, hår og negle er kapsler med indhold af nøje udvalgte vitaminer og mineraler, herunder kisel, biotin, zink og mangan. 

  • Kisel 
  • Biotin bidrager bl.a. til at vedligeholde et normalt hår, normale slimhinder og en normal hud. 
  • Zink bidrager bl.a. til at vedligeholde normale knogler, et normalt hår, normale negle og en normal hud. 
  • Mangan bidrager bl.a. til at vedligeholde normale knogler, en normal dannelse af bindevæv og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Silicea kosttilskuddet til hud, hår og negle kan anvendes af både kvinder og mænd. Dog findes der et Silicea kosttilskud specielt udviklet til mænd

 

Silicea til mave og tarm

Døjer du med maveproblemer som ondt i maven, IBS symptomer, oppustethed, diarré, kvalme eller halsbrand? Så kan du med fordel prøve Silicea mave-tarm gel, som består af mineralsk kiselgel. 

Mave-tarm gelen binder patogener og toxiner så de nemt udskilles gennem mave-tarm-kanalen. Derudover binder gelen gasser og mindsker dermed oppustethed. 

Mave-Tarm Direkt er også gel. Helt det samme som i flasken, blot i små poser i stedet for på flaske. Det er ikke et kosttilskud.

 

Silicea til herpes

Herpes/forkølelsessår på læberne irriterer, er ømt og klør. Med Silicea gelen til behandling af forkølelsessår, kan du lindre symptomerne og øge helingsprocessen. Gelen binder den væske der kommer ud af forkølelsessåret og udtørrer såret så det hurtigere heler.

 

Køb Silicea på mecindo.dk

Vælg mellem mange forskellige Silicea produkter her på mecindo.dk. Få stærke negle, flot hud og et sundt hår med Silicea, eller lindr effektivt maveproblemer der påvirker humør og dagligdag. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge.