ShaveSafe

Undgå indgroede hår, kløe og røde knopper efter barbering ved brug af ShaveSafe barberskum eller gel. Med ShaveSafe fjernes bakterier og efterlader huden glat og blød. Du kan bruge ShaveSafe over hele kroppen – uanset om du er kvinde eller mand. Læs mere her og køb online allerede i dag.


ShaveSafe: skånsom barbering

ShaveSafe er barberskum og barbergel til mænd og kvinder. Brandet bag ShaveSafe er danske Shabeena, grundlagt af Nana Rytter Nielsen i 2010 – ShaveSafe kom på markedet i 2011. I 2013 vandt ShaveSafe ”bedst i test” i IFORM, hvilket ikke er uden grund.

ShaveSafe produkterne forebygger nemlig knopper og indgroede hår, samtidig med at de ikke indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Du kan anvende dit ShaveSafe produkt over hele kroppen, altså både i ansigtet, på ben og arme samt i intimområdet. 

Årsagen til røde knopper, indgroede hår og kløe er bakterier der irriterer huden efter barbering. Ingrediensenerne i ShaveSafe fjerner bakterierne effektivt – både fra huden, men også fra skraberen. Det betyder, at din skraber altid vil være ren efter brug, og du skal ikke bekymre dig om at skraberen måske er beskidt og bakteriefyldt ved næste brug.

Vidste du, at du kan bruge ShaveSafe i forbindelse med voksning og andre permanente hårfjerningsmetoder? Vask huden med ShaveSafe efter hårfjerningen. 

 

Produkter fra ShaveSafe

Udvalget af ShaveSafe er ikke stort, hvilket heller ikke er nødvendigt da det virkelig virker. Uanset hvilken ShaveSafe barberskum du vælger, vil du opleve at den er tyndere end andre mærker af barberskum. Det er meningen, da barberskummen så ikke sætter sig mellem skraberens blade. For dig betyder det, at bakterier ikke får grobund og irriterer huden ved de efterfølgende barberinger. ShaveSafe findes i tre udgaver:

ShaveSafe Barberskum til normal hud

Har du normal hud er det denne ShaveSafe du skal vælge. Den er mild, skånsom og effektiv mod huden og giver en tæt og glat barbering. 

ShaveSafe Barberskum til sensitiv hud

Denne er endnu mildere end ShaveSafe til normal hud, og da de fleste tåler den fint, er det en god idé at prøve den først. Uanset hvilket du vælger, vil du opleve at røde knopper, indgroede hår og kløe efter barbering hører fortiden til. 

ShaveSafe Gel

Gelen fra ShaveSafe er især velegnet til ansigtet samt andre steder på kroppen, hvor en tykkere konsistent end skum ønskes. Den virker på helt samme måde som barberskummene, og kan selvfølgelig bruges af både kvinder og mænd. 

 

Den perfekte barbering

Vil du gerne have gode råd til den perfekte barbering med ShaveSafe? Så læs med herunder:

  • Har du indgroede hår bør du fjerne dem med en pincet, inden du begynder at barbere dig med skraberen
  • Fugt huden grundigt med lunkent vand
  • Fordel nu et jævnt lag af ShaveSafe barberskum eller gel på huden
  • Barber huden hurtigt efterfølgende
  • Når du er færdig, skal resterne skylles af med rigeligt vand

 

Køb ShaveSafe på mecindo.dk 

Lider du ofte af rødme, kløe og indgroede hår efter barbering, og vil du gerne være fri for det? Så skal du prøve ShaveSafe barberskum eller gel. Produkterne er fri for parfume, parabener og farvestoffer. Desuden kan du både som kvinde eller mand gøre brug af ShaveSafe.

Vælg ShaveSafe barberskum til normal eller sensitiv hud, samt den tykkere ShaveSafe gel – perfekt til ansigtet.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

 

Læs mere Skjul