Sexlegetøj til par

Somme tider kan parforholdet trænge til lidt fornyelse, og hvis det er fornyelse på den intime front, I søger, så kan I finde mange sjove former for sexlegetøj til par. Måske har I lyst til en god vibrator eller dildo, som manden kan bruge på og i kvinden? Eller måske lidt frækt legetøj, der kan forbedre jeres forspil? Eller måske kigger I efter legetøj til par, der gør, at I kan komme i gang med at lege bondagelege? Hos Mecindo.dk finder i et stort udvalg af sexlegetøj til par af højeste kvalitet fra mange kendte mærker.
Både betaling og levering foregår sikkert og diskret.


Viser 1 til 20

Sexlegetøj til par

Et godt forspil betyder god sex

Hvis den ene partner i parforholdet elsker at blive nusset og puslet om, så kan en pirrende fjer være lige det, I har brug for til at komme i den syvende himmel! Massageolie er godt, hvis I har lyst til at give hinanden en god gang massage. Hvis du gerne vil overraske og tænde din partner, så kan du sprede rosenblade på sengen og indbyde til en tidlig aften i lagnerne. Der er mange muligheder for at få et dejligt langt forspil til glæde for begge parter. 

Frækt legetøj i mange former

En vibrator med fjernbetjening kan virkelig sætte skub i kvinden i parforholdet. Der fås forskellige typer og modeller, hvoraf nogle betjenes i umiddelbar nærhed af kvinden, mens andre kan fjernbetjenes via en app på telefonen. Det betyder faktisk, at I næsten kan dyrke sex, selvom én af jer er på forretningsrejse eller væk fra hjemmet på anden måde. Det kan endda kombineres med en fræk telefonsamtale, hvor du som mand, virkelig kan høre, hvad du gør ved hende, når du skruer op for vibrationerne.