Sex og samliv

Sex er vigtigt for samlivet og samlivet er vigtigt for sex. Et aktivt sexliv med din partner giver jer en følelsesmæssig forløsning, det får jer til at slappe af, giver jer fornyet energi og overskud til at løse problemerne i jeres travle hverdag – om de så er store eller små. At have fokus på jeres forholds sex og samliv er derfor noget af den sundeste investering, I kan lægge i jeres parforhold.


Viser 1 til 24

Sex og samliv

De vigtigste ingredienser i opskriften mod at skabe et godt sex- og samliv er god kommunikation, samhørighedsfølelse og samtidig at gøre forholdet så nuanceret som muligt, hvor begge parters behov og ønsker tilfredsstilles.
Alle par oplever stille perioder, hvor deres sexliv måske står lidt i stampe og der er det vigtigt, hvis det er en længere periode, at finde årsagen, og komme tilbage på rette spor. Det kan være mindre problemer såsom en stresset hverdag eller at der er ubalance i det intime miljø. Nogle par kan også finde det meget frustrerende at drømmen om et barn endnu ikke er blevet opfyldt.

Nogle gange er det svært at tale om problemerne og pinligt at lede efter løsningen. Men oftest ligger løsningen ikke langt væk. Find løsningen her og gør det nemt for jeres parforhold at forbedre jeres sex- og samliv.