2 Seed & Bean | Økologisk og fairtrade chocolade barer | Mecindo.dk

Seed & Bean


Viser 1 til 16

Seed & Bean

Hvem er Seed & Bean?

Seed & Bean blev grundlagt i juni 2005 med ideen om at skabe et etisk udvalg af konfekture. Fokus var på altid at bruge økologiske ingredienser, ved hjælp af små leverandører og være modig med smage som sjældent var smagt i konfekture.

Seed & Bean produktionsanlæg er bevidst lille: Deres parti størrelse er kun på 45 liter, i forhold til store industrielt fremstillede chocolatiers der producerer partier af 20-50.000 liter! Når det kommer til chokolade, er Seed & Bean virkelig chokolade håndværkere.

Der er mange grunde til at vælge Seed & Bean chokolade:

  • Økologisk
  • Fairtrade
  • Velsmagende
  • Vil være grønne

Seed & Bean ved, hvor deres ingredienser kommer fra

Ved at få et personligt forhold til deres Kakao leverandører og avlere kan de bedre forstå de spørgsmål og kontroller, de har. Ved at anvende kendskabet fra 25 års økologisk kakaoproduktion kan de hjælpe avlerne producere en langt større udbytte af en finere, højere kvalitet bønner, og ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Seed & Bean producerer lokalt i små partier

De fleste økologiske og Fairtrade chokolader solgt i England produceres tusindvis af kilometer væk og sendes ind af kølede, temperaturstyrede lastbiler. De fleste kommer fra Polen, Italien og Tyskland.

Men Seed og Bean derimod, producerer på en meget "hands-on" måde, fra deres skræddersyede anlæg i Northamptonshire, England. På den måde sparer vi ”madkilometer”, bidrager til at øge den lokale beskæftigelse og bedst af alt, kan de smage og nappe hvert parti, de laver!

Økologiske ingredienser er bedre for den verden, vi lever i, og de mennesker, som dyrker dem.

Ved at konvertere deres produktion til økologisk såvel som Fairtrade, sparer deres producenter penge ved at bruge færre fossile brændsler i deres gødning. Dette vil igen, reducerer deres kulstofemissioner og stoppe eksponeringen af deres dyrebare afgrøder for skadelige pesticider såsom lindan, som, selvom det er forbudt i EU, ofte stadig findes i kakao produktionen. Du kan være sikker på, at når det kommer til Seed & Bean producenterne vil du ikke finde noget af det skidt i deres produkter, og deres chokolade, er 100% økologisk: fra begyndelsen af processen, indtil det øjeblik, den rammer din mund!

Vi gør, hvad vi kan for at være "grønne" og er altid villige til at lære

Ud over at støtte økologiske metoder, stræber de efter at gøre, hvad de kan for at reducere deres carbon fodaftryk på verdensmarkedet. Deres chokolade er lavet lokalt; deres lager er næste skridt; hvor de vil forsøge at levere i multi-drop køretøjer for at spare på brændstoffet og dermed reducere kulstofemissioner. De er også stolte over, at deres "folie" indpakning er faktisk helt komposterbar og fremstillet af ... træer!

Men alt dette ville være for ingenting, hvis de ikke også garanterede én ting frem for alt andet ....

Seed & Bean chokolade smager fantastisk!