Scholl Verruca Removal Plasters

Vorteplaster til hænder og fødder

Scholl Verruca Removal Plasters

Vorteplaster til hænder og fødder

15 Plastre

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

Beskrivelse

Scholl Verruca Removal Plasters er et vortefjernings plaster, til behandling af fodvorter og vorter. Plasteret indeholder det aktive stof salicsyre, der er keratolytisk, som hjælper med at nedbryde fodvorten. Scholl Verruca Removal Plasters er et lille plaster, som sættes på fodvorten. Ovenpå dette plaster sættes et skumplaster, som beskytter og men tryk og smerte aflaster huden omkring fodvorten. Denne pakke indeholder 15 plastre og 15 medicineret diske i tre forskellige størrelser, så du kan vælge den rigtige til dit behov. Scholl Verruca Removal Plasters bekæmper & behandler fodvorter effektivt!

Instruktion :  1) Vælg et plaster, der er tættest på størrelsen af vorten. 2) Rengør dine fødder og sørg for at de er tørre inden plasteret sættes på. 3) Sæt plasteret på det berørte område, med den klæbende side nedad. 4) Fjern plasteret efter 48 timer. 5) Gentag behandlingen i op til 12 uger, indtil vorten let kan fjernes. 

Bemærk: 

Kun til ekstern brug. Anbefales ikke til børn under 16 og holdes uden for børns rækkevidde. Må ikke anvendes i mere end 12 uger. Plasteret må ikke bruges på åbne blødende sår eller på hud med infektion. Hudirritation kan opstå, hvis det bruges på sund hud, i dette tilfælde skal stoppe med at bruge produktet, indtil reaktionen har lagt sig. Du bør kontakte din læge / apoteket, hvis oplever andre bivirkninger.

Ingredienser : 

Polyvinyl alkylether klæbemiddel, titandioxid, flydende paraffin, (4,4'-thiobis [2-tert-butyl-methylphenol]), rød jernoxid, sort jernoxid.

Aktiv ingrediens : salicylsyre

Produktinformation

Mængde 15 Plastre
Producent Scholl
Produktnummer 34865
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5000288309005

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Scholl Verruca Removal Plasters”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Scholl Verruca Removal Plasters
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på