Scholl 2 i 1 Express Ligtornebehandling

Pen mod ligtorne

1 ml
1 Stk.

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Scholl 2 i 1 Express Ligtornepen kan anvendes mod ligtorne på foden. Scholl 2 i 1 Express Ligtornepen indeholder en ny og meget koncentreret gel baseret på den traditionelle flydende metode. 

Gelen fremmer hudens celle regenerering der får huden til at skalle af. Ved behandling vil den nye sunde hud formere sig og Ligtornen vil skrumpe ind og helt forsvinde. 

Ligtornepennen er genanvendelig og kan behandle flere ligtorne. Ligtornepennen lindrer smerter forbundet med at reducere tykkelsen af ligtorne.

Scholl 2 i 1 Express Ligtornepen til behandling af ligtorne er en dokumenteret, hurtig og enkel metode.
Ligtornepennen afgiver en kemisk peeling, der sikrer en effektiv fjernelse af vorter uden risiko for at efterlade ar. 

 

Generelt

 

Ligtorne er blandt de mest almindelige problemer der påvirker fødderne. Ligtorne er en fortykkelse af hudens reaktion på tryk. Den fortykkede hud former en lille omvendt kegleformet (kaldet en kerne), som presses ind i huden.

Ligtorne er formet som en omvendt kegle, hvor det indre punkt ofte trykker på nerveender som kan forårsage smerte og ubehag, hvilket gør det ubehageligt at gå. Der er ligger ofte hård hud over selve ligtornen

 

Anvendelse

 

Anvendes 1 gange dagligt i 4 dage. Efter behandling i 4 dage vil huden skalle af i løbet af de næste 4 dage. Du kan forsigtigt fjerne den døde hud med lunkent vand. Efter behandlingen vil der blive dannet ny hud (fri af ligtorne). Hvis ligtornen ikke forsvinder helt gentages behandlingen efter en pause på 4 dage. Du kan gentage denne behandling op til 4 gange.

Lad gelen tørre 10-15 minutter før du tager tøj eller sko på.

 

 

Helle 2020-03-18 22:01:30

Denne ligtornepen virker rigtig godt. Min modbydelige ligtorn er fortid

Elin Eriksen 2019-02-20 19:49:43

Det eneste produkt der virker

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha