Schnitzer

Vil du gerne have økologiske og glutenfri fødevarer? Så er det produkterne fra tyske Schnitzer du skal vælge. De har med deres mange års erfaring, formået at opbygge et bredt sortiment af smagfulde og glutenfri madvarer. Læs mere nederst på denne side.


Hvad er Schnitzer?

Schnitzer er en tysk virksomhed, grundlagt af Dr. Schnitzer i 1968. De første mange år producerede Schnitzer mange forskellige fødevarer, men først fra 2002 begyndte virksomheden at fremstille glutenfri fødevarer. Alle produkterne er økologiske og fremstillet af de bedste ingredienser. 

Schnitzer forsøger konstant at optimere deres produkter, bl.a. gennem opdatering af opskrifter. De gør det klart, at deres fødevarer ikke kun er for personer der ønsker en sundere livsstil, men også for almindelige madelskere der desværre lider af cøliaki.


Glutenfri fødevarer 

Udvalget af glutenfri fødevarer fra Schnitzer er forholdsvis bredt og strækker sig over brød, pasta, muffins og bagemix. Flere af produkterne har heller ikke indhold af laktose, æg, soja, nødder og æg. Læs mere om nogle af de mest populære Schnitzer produkter herunder:


Hvorfor vælge glutenfri?

Den primære årsag til at fravælge gluten er cøliaki. Hvis du har cøliaki, har du sikkert fundet du af, at der er rigtigt mange fødevarer du ikke kan spise som normalt, da de fleste netop indeholder gluten. 

Med årene er der heldigvis kommet mange alternativer uden gluten, og det er derfor blevet meget nemmere at leve med cøliaki og stadig kunne spise brød og kager som før. 


Hvad er cøliaki?

Glutenintolerans eller cøliaki? Cøliaki er den rette betegnelse og er en sygdom, som kommer pga. en reaktion på proteinet, gluten. Det der sker er, at tarmens små fimrehår forsvinder, hvilket resulterer i en hæmning af kroppens evne til at optage føde. For at være sikker på at der er tale om cøliaki, kræver det en diagnose fra lægen. Denne stilles på baggrund af en blod- og vævsprøve. Hvis først man har fået diagnosen, cøliaki, er det vigtigt at man holder sig fra glutenholdig kost. 

Cøliaki er en forholdsvis sjælden sygdom i Danmark. Faktisk mener man, at omkring kun 0,5 % af Danmarks befolkning lider af sygdommen. 


Køb Schnitzer glutenfri fødevarer på mecindo.dk

Vælg mellem mange glutenfri produkter her på mecindo.dk. Sortimentet af Schnitzer fødevarer er stort, men vi forhandler også glutenfri fødevarer fra andre brands. Se hele vores enorme udvalg her.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul