Saveurs & Nature

Smag den skønne økologiske chokolade fra Saveurs & Nature. Om du er til ren chokolade eller fyldte chokolader er lige meget – vi forhandler alle slags her på siden. Læs mere om Saveurs & Naturen nederst.


Hvad er Saveurs & Nature?

Saveurs & Nature er en familievirksomhed fra Nantes i Frankrig. Siden 2001 har de fremstillet lækre, økologiske og bæredygtige chokolader – alle sammen fyldt med smag af chokolade. Fra 2006 begyndte Saveurs & Nature at udvide deres sortiment som i dag tæller alt fra mørk og hvid chokolade, til fyldte chokolader med økologiske frugter og andre ingredienser.

Når du køber chokolade fra Saveurs & Nature, får du, udover masser af smag og økologi, Fairtrade chokolade. At chokoladen er Fairtrade betyder, at de bønder som har dyrket kakaobønnerne, får en forudbestemt mindstepris – en fair pris. Derudover er der fokus på arbejdernes rettigheder og arbejdsmiljø. Naturen påvirkes mindst muligt, hvilket også kommer til udtryk ved at alle chokoladerne er økologiske. 


Chokolade til enhver smag

Udvalget af chokolade fra Saveurs & Nature er stort – så du finder helt sikkert en eller flere varianter, som tiltaler dig og din personlige smag indenfor chokolade. 

Overordnet kan Saveurs & Nature chokoladerne inddeles i følgende kategorier:

  • Chokoladeplader
  • Chokolade til deling
  • Chokolade godbidder

Men hvad er forskellen? 

Chokoladepladerne er tynde plader på 100 gram og findes i varianter med mørk chokolade, mælkechokolade og med chruncy indhold – alle sammen med minimum 70 % chokolade.

Chokolade til deling er faktisk alle chokoladerne, men især pakken med 30 enkelt indpakkede chokolader gør sig god til deling. 

Chokolade godbidderne fra Saveurs & Nature er fyldte chokolader i form af minitærter. Vælg bl.a. mellem smagsvarianterne kokos, marcipan og fransk nougat


Køb Saveurs & Nature chokolade hos Mecindo

Køb din økologiske, fairtrade og smagsfyldte chokolade her på mecindo.dk. Med så mange forskellige smagsvarianter finder du helt sikkert en Saveurs & Nature chokolade der passer til din smag. Prøv en eller flere af de lækre chokolader.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. Læs mere Skjul