Sante

Prøv de skønne plejeprodukter fra Sante og oplev hvad produkterne kan gøre for din krop. Få et smukt, sundt hår og hud ved hjælp af de økologiske ingredienser. Læs mere om Sante Naturkosmetik nederst på siden. 


Hvad er Sante Naturkosmetik?

Sante er et tysk mærke inden for naturkosmetik. Produkterne bliver både udviklet og produceret i Tyskland, hvor miljø, dyrevelfærd og forbrugeren er i centrum. Et plejeprodukt fra Sante indeholder naturlige dufte og nøje udvalgte økologiske råmaterialer basereret på planter. Sante er altså naturligt, helt uden at gå på kompromis. 

Gennem årene har Sante tilegnet sig flere certificeringer:

 • NATRUE
 • BIO
 • COSMOS NATURAL
 • VEGAN


Hvad indeholder Sante Naturkosmetik produkter?

Når et Sante Naturkosmetisk produkt udvikles, gøres der brug af flere end 40 forskellige plante ekstrakter. Nogle af de aktive ingredienser er aloe vera, birkeblade og inchi olie. Aloe vera er kendt for sin fugtgivende effekt på alle hudtyper, birk stimulerer blodcirkulationen i bl.a. hovedbunden og giver en naturlig glød. Inchi olien blødgør og tilfører elasticitet til huden – den er desuden rig på de sunde omega-3 fedtsyrer.


Plejeprodukter fra Sante Naturkosmetik

Udvalget af produkter fra Sante er stort og spænder over både hårpleje-, mundpleje- og hudplejeprodukter. Herunder kan du læse om nogle af de mange produkter, samt se hvilke produkter fra Sante som er særligt populære – måske ét eller flere er noget for dig.

 • Sante Showergel, Coconut & Vanilla
  En lækker kropssæbe med duft af kokos og vanilje. Sæben er med økologiske ingredienser og kan bruges dagligt af hele familien. Aktive ingredienser i showergelen er kokos, havsalt og vanilje.
 • Sante Shampoo, Ginkgo & Olive
  Skøn shampoo uden silikone og med en mild rengørende effekt. Duften er af vanilje og efterlader håret blødt og velduftende. Sante shampooen er desuden dermatologisk testet.
 • Sante tandpasta, Myrrhe
  Fluor-fri tandpasta der rengør tænderne og fremmer en sund mundhygiejne. Tandpastaen er desuden også fri for både gluten og mikroplast. De aktive ingredienser i tandpastaen er grøn te og myrrhe. 
 • Sante Styling gel
  Plejende og styrkende styling gel der muliggør en smuk frisure. Ved brug af styling gelen efterlades håret med et naturligt udtryk. Den aktive ingrediens i gelen er birk og kan anvendes til alle hårtyper. 

Populære produkter fra Sante Naturkosmetik:

 • Naturlig roll-on deodorant, crystal pure
  En effektiv roll-on deodorant som holder dig frisk gennem hele dagen. Deodoranten er mild mod huden og alkoholfri så den ikke udtørrer huden. Slip for dårlig lugt med denne krystaldeodorant som kan anvendes af både kvinder og mænd. 
 • Homme II for men
  Homme II er en deospray udviklet til mænd. Den holder dig frisk hele dagen og har en træagtig- og frisk duft. Ingredienserne er milde mod huden og består af bl.a. økologisk koffein samt æteriske olier. Deodoranten indeholder ikke aluminium. 
 • Homme I for men
  Depspray til mænd med en frisk duft der forebygger dårlig lugt – hele dagen. Ingredienserne er bl.a. hvid te, hassel, morgenfrue og aloe vera. 
 • Hair wax natural form
  Skal håret sættes? Med denne hårvoks kan du nemt sætte håret og samtidig undgå skadelige stoffer. Med indhold af kokosolie og bivoks kan du forme håret, mens hårbunden plejes. Hårspidserne plejes og efterlader håret med et naturligt look. 


Køb Sante Naturkosmetik på mecindo.dk

Vælg de produkter fra Sante som kan fremme din naturlige skønhed. Mange af produkterne kan bruges af hele familien, samt af både kvinder og mænd. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul