Salus Vitaminer & Mineraler

Salus Haus – I ét med naturen


Salus kosttilskud består af en række kvalitetsprodukter til hele familien. De rene, naturlige ingredienser i produkterne, kombineret med vitaminer og mineraler, gør Salus til noget helt specielt.
 


Salus Haus historie er helt unik og strækker sig tilbage til 1916, hvor virksomheden blev grundlagt af Dr. Otto Greither. Hans kærlighed til naturen har gjort Salus Haus til noget helt specielt hvorfor deres motto er "At one with Nature". Salus Haus produktsortiment har siden hen vokset sig stort, og her hos Mecindo finder du et bredt udvalg af Salus tonics, eliksirer og tabletter. Bl.a det populære jerntilskud Floradix Kräuterblut, som i mange år har hjulpet kvinder til mere energi og overskud. 
 

Populære produkter fra Salus:

 

 

Salus Floradix Krauterblut Jerntilskud
Salus Magnesium

Salus Haus’ historie er helt unik og strækker sig tilbage til 1916, hvor Dr. Otto Greither grundlagde virksomheden, der i dag opererer under de samme værdier og ønsker om at hjælpe sine medmennesker med naturopati og naturlig næring til at leve sundt.
SALUS HAUS ønsker med deres engagement at fremme økologisk landbrug, og stå for kvalitet og socialt ansvar og standarderne for produktion hos Salus er meget højere end de lovmæssige krav. 
Salus Haus’ produktsortiment har vokset sig stort, her hos Mecindo finder du derfor et udvalg af Salus’ tonics, eliksirer og tabletter. 
 

Floradix® Kräuterblut® 

Salus Haus er især kendt for deres Floradix® Kräuterblut® jerntilskud, der gennem generationer har hjulpet folk til mere overskud og energi og kommer både som tabletter og i en velsmagende flydende form.
 
Floradix® Kräuterblut® indeholder jern som bl.a. bidrager til;
-    at mindske træthed og udmattelse
-    en normal kognitiv funktion
-    et normalt stofskifte
Mange gravide er glade for jerntilskud, hvorfor det ofte anbefales fra mor til datter, når det er datterens tid til at sætte børn i verden. 
Kräuterblut betyder urteblod, og det er meget nøjagtigt beskrevet for Salus’ produkter. Her er det nemlig de rene, naturlige ingredienser, kombineret med koncentrerede kilder til jern og andre næringsstoffer, der skaber produktet. 

 

Kan dit barn ikke lide at spise tabletter?

Salus har også vitaminer med god smag og uden konserveringsmidler, til børn. 
Kindervital® er flydende multivitamin med frugtsafter og calcium. Calcium er nødvendigt mineral for at vedligeholde normale knogler og tænder.

 

Dyrker du sport eller har du f.eks. et hårdt fysisk arbejde? 

Så kan Salus Magnesium være interessant for dig. Magnesium bidrager til elektrolytbalancen, som bl.a. sørger for at væskebalancen er i orden. Derudover bidrager magnesium også til en normal muskelfunktion og til at mindske træthed og udmattelse. 
Multivitamin Energetikum er også en god støtte i en travl hverdag. Multivitamin Energetikum fra Salus Haus indeholder hele 8 forskellige vitaminer i flydende form, hvoraf især vitamin B (bl.a. riboflavin, thiamin, naicin, pantothensyre og vitamin B12) bidrager til udnyttelsen af kosten og dermed den normale energiproduktion i kroppen. Salus Multivitamin Energeticum kan derfor også være et godt valg ved træthed og udmattelse.

 

Friskplantesafterne fra Salus Haus

Salus’ 100% økologiske mælkebøttesaft kan virke stimulerende på appetitten, hvorfor produktet er velegnet i forbindelse med udrensning- eller fastekure. Mælkebøtte bidrager til en normal funktion af lever, fordøjelse og urinveje. Mælkebøttesaften er en del af Friskplantesafterne fra Salus, som udover mælkebøttesaften, også består af Artiskok saft og manna-figen saft.

 

Køb kräuterblut på Mecindo.dk

På mecindo.dk finder du Floradix Kräuterblut med jern og magnesium. Vælg den variant og størrelse der passer til dig og dit behov. Du kan bestille online i dag og få dine varer leveret allerede inden for 2-4 hverdage. Skulle du have spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail.