Sædtest

Sædtest til måling af antal sædceller.

 

Øv - vi har desværre udsolgt i den her kategori. Vi er ved at finde nye produkter - hold øje med siden.

 

Hvis I prøver på at få et barn, så har I måske prøvet en eller flere test, der viser, hvornår kvinden i forholdet har ægløsning og prøvet at måle jer frem til, hvornår i hendes cyklus der er størst chance for, at hun kan blive gravid. Næste skridt kan være, at I laver en sædtest på manden i forholdet, for at finde ud af om hans sæd er i orden. 

Der er ingen produkter til listen i denne kategori.

Er en sædtest og en sædkvalitetstest samme ting?

Det helt nøjagtige resultat af en sædkvalitetstest skal lægen hjælpe jer med, men det kan give en tryghed, at I hjemme kan teste, om manden overhovedet producerer nok sædceller. 

Køb en sædtest hos Mecindo, og lav testen derhjemme

Det er nemt at bruge en hjemmetest til sædtest, og det er nemt at købe den online - så slipper I for den (for nogle) pinlige tur ned i byen for at købe en test, og manden kan foreløbig slippe for at skulle bede lægen om at få lavet en sædkvalitetstest.
Og det er simpelt at lave testen; I skal bruge en sædprøve og følge brugsanvisningen, der følger med testen, og I får derefter et resultat, der vil vise jer, om manden producerer det rette antal sædceller.

Der er mange årsager til, at kvinden ikke bliver gravid

Der kan være mange årsager til at befrugtning ikke lykkes, og én af dem kan være, at manden evt. ikke producerer nok sædceller. At der ikke produceres nok sædceller kan evt. skyldes medicin, men også genetiske sygdomme, hormonsygdomme og evt. betændelse i testiklerne kan være medvirkende til en for lille produktion af sædceller, eller at sædcellerne er af dårlig kvalitet.
Alt dette kan I ikke undersøge med en sædtest, men I kan finde ud af, om han producerer en passende mængde sædceller, og bare den afklaring kan give jer den tryghed, I behøver for at gøre kvinden gravid. Hvis der fortsat ikke opnås graviditet, bør der aflægges et besøg hos lægen for at få foretaget en sædkvalitetstest.