Rømer

Rømer

Økologi for dig, og miljøet


Rømer står for kvalitet og kan bruges i alle hjem. I deres sortiment kan du finde præcis, hvad du skal bruge til din madlavning, herunder glutenfrie produkter. Skab nye smagsoplevelser for hele familien – endda økologisk og til fordelagtige priser.
 


Rømer er én af Danmarks første helsekostbutikker og ideen bag opstarten af Rømer var den manglende grad af gode, sunde og ikke-sprøjtede råvarer. I dag producerer og importerer Rømer økologiske fødevarer fra hele verden.

 

Populære produkter fra Rømer

 

 

Olier fra Rømer

Vi kan anbefale Rømers olier, der er i høj kvalitet og findes i mange forskellige varianter. Udvalget inkluderer bl.a. arganolie, mandelolie, hørfrøolie, kokosolie, avocadoolie, jojobaolie, hvedekimsolie, jordnøddeolie og mange andre.  

Sortimentet indeholder både olier beregnet til påføring på huden og olier velegnede til at bruge i madlavning.

Olierne, der er til personlig pleje kan bl.a. anvendes som massageolie eller til at pleje tør hud efter badet.

 

Gå på opdagelse i Rømers mere end 230 produkter eller læs mere om Rømer nederst på siden.


viser 1 til 48 af 332 (7 sider )

Hvem er Rømer?

Rømer er en dansk grossist og forhandler af økologiske fødevarer og husholdningsartikler. Siden 1977 hvor Rømer blev grundlagt, er sortimentet blevet større og større hvert år. Rømer står for kvalitet og kan bruges i alle hjem. Læs mere om de forskellige produktkategorier herunder – du finder helt sikkert noget du kan bruge, enten til din madlavning, din hudpleje eller måske en lækker snack til skole eller arbejde. 

 

Produkter fra Rømer

På mecindo.dk finder du produkter fra Rømer inden for kategorierne:

 • Gryn, kerner og frø
 • Olier til indvortes og udvortes
 • Tørrede bønner og ris
 • Mel og bagepulver
 • Sukker, kaffe og kakao
 • Kiks og kager
 • Shampoo, balsam og sæbe
 • Og meget mere…

Som du kan se, kan du finde lige hvad du skal bruge til din madlavning, men også til en del af din personlige pleje. Få nye smagsoplevelser til hele familien – endda økologisk og til billige priser.

På mecindo.dk er nogle af de mest populære varer fra Rømer:

 • Rømer Håndsprit 85 %
  Håndspritten fra Rømer anvendes til desinficering af hænderne – enten når håndvask ikke er muligt, eller når du ønsker at minimere smitte yderligere. 
 • Rømer Mandelolie Massageolie
  En fantastisk massageolie som er fremstillet af 100% koldpresset mandelolie. Mandelolie er naturligt rig på linolsyre som virker blødgørende på huden. Derudover kan olien også anvendes som makeupfjerner. 
 • Rømer Håndsæbe Flydende Aloe Vera
  Skøn flydende håndsæbe med aloe vera. Rengør hænderne og fugter samtidig huden. Kan bruges af hele familien. 

Generelt er Rømers olier kendte af de fleste, hvilket skyldes deres høje kvalitet og de mange forskellige varianter. Udvalget af olie fra Rømer inkluderer både argan olie, mandelolie, hørfrøolie, kokosolie, avocadoolie, jojobaolie, hvedekimsolie, jordnøddeolie, abrikoskerneolie og olivenolie. 

Nogle af olierne er til udvortes brug, mens andre er til indvortes brug og kan anvendes i din madlavning. Brug de udvortes olier som massageolie eller til behandling af tør hud efter badet. 

 

Hvad er økologi?

Økologi er først og fremmest landbrug uden brug af sprøjtemidler mod ukrudt og skadedyr. Dog findes der enkelte midler af naturlig oprindelse, som en økologisk landmand kan gøre brug af, hvis afgrøderne angribes af skadedyr eller svamp – denne brug hører dog til sjældenhederne. 

I Danmark laver Fødevarestyrelsen og DTU hvert år en undersøgelse af, hvor mange rester af sprøjtegifte der findes i frugt og grønt, som sælges i danske butikker.

I en undersøgelse fra 2017 viste det sig, at 57% af konventionelt dyrkede æbler, indeholdt rester af sprøjtegifte. Det samme gjorde sig gældende for hele 73% af jordbær og 100% af bananer. 

Når du handler økologi i Danmark, skal du gå efter det røde ø. Det er din garanti for, at produktet stammer fra en godkendt økologisk virksomhed.  

 

Fordele ved økologi

Hvis du vælger økologiske fødevarer fremfor konventionelle, opnår du disse fordele:

 • Færre tilsætningsstoffer
 • Ingen sprøjtemidler
 • Du beskytter natur og grundvand
 • Du støtter dyrevelfærd
 • Du siger nej tak til GMO
 

Køb Rømer produkter på mecindo.dk

Vi håber du er blevet klogere på hvem Rømer er og hvad de står for. Du har måske allerede et eller flere produkter i tankerne, eller også skal du først nu gå på opdagelse i Rømer sortimentet. Der er nok at vælge i mellem - udvalget af økologiske produkter er nemlig utroligt stort og du kan gå på opdagelse blandt mere end 230 produkter fra Rømer.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.