Riemann P20

Holder du hele tiden øje med, hvornår du skal smøre mere solcreme på, når du opholder dig i solen?

Du får op til 10 timers effektiv og pålidelig solbeskyttelse med en Riemann P20 solcremeeller solspray uden at skulle bekymre dig om den næste påføring. Derfor er Riemann P20 solbeskyttelse også ideel til børn.Riemann P20 er en dansk produktserie, udviklet for næsten 40 år siden med lige præcis de egenskaber, du forventer af et godt solbeskyttelsesprodukt: langtidsvirkende, vandfast, faktorværdier fra15 til 50+, hurtigt absorberet uden at virke fedtet. 

Fås både som solcreme og lotion på spraybeholder.

Én gang om dagen er nok

Den linde konsistens gør Riemann P20 let at påføre. Vælg den solfaktor, der passer lige netop til dig og dæk huden med et jævnt, tykt lag. Riemann P20 tørrer hurtigt, men vent et kvarter, før du tager tøj på eller lægger make-up.

Brug den også i hovedbunden, hvis du er tyndhåret. Efter et kvarter er der dannet en beskyttende film, der virker som en barriere mod de ultraviolette solstråler, som skolder og ælder huden. 

Sprayprodukterne kan sprøjtes direkte på huden undtaget i ansigtet og gnides grundigt ind. Ved brug af Riemann P20 lotion eller creme i ansigtet, går du omhyggeligt uden om øjenomgivelserne. Sikkert og enkelt.

Læs mere Skjul