Rehydrering

Dehydrering kan være et udtalt problem på rejser og ferie, fordi klimaet ændrer sig og fordi diarré og opkast forekommer mere hyppigt som følge af rejsemave og transportsyge. 

Rehydrering er vigtigt for at opretholde væskebalancen, og herunder finder du vores sortiment til en effektiv rehydrering på rejsen. 

Længere nede kan du læse mere om årsag, symptomer og behandling af dehydrering på rejsen.

Læs mere Skjul

Rehydrering

På ferie og andre rejser er man oftere i risiko for at dehydrere, end det er tilfældet hjemme i Danmark. 

Især rejsedestinationer med tropisk klima kan give problemer, fordi vi ikke er vant til at drikke så meget væske som de forandrede temperaturer og solmængder pludselig kræver.

 Lidelser som rejsemave (diarré) og transportsyge (opkast) kan dog også forstyrre væskebalancen, så en form for rehydrering er nødvendig.

Diarré og opkast betyder, at du mister mere væske og flere elektrolytter (salte såsom natrium og kalium) end du normalt ville gøre, og lidelserne kan derfor gøre dig dehydreret.

 Som modsvar på væsketabet bør du derfor anvende produkter der indeholder rehydreringssalte til at erstatte kropsvæsker der gået tabt som følge af diarré og opkast. Især hos børn og ældre mennesker der er svagere end raske, voksne mennesker er dette vigtigt.

Læs mere Skjul