Regaine til kvinder

Kutanopløsning mod hårtab (6 mdr.)

Regaine til kvinder

Kutanopløsning mod hårtab (6 mdr.)

1199,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

6 x 60ml
( 2% )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

1199,95 kr

Beskrivelse

Regaine til kvinder er nemt at bruge og kan hurtigt blive en del af din morgen- og aftenskønhedsrutine. For at opnå de bedste resultater, bør Regaine til kvinder bruges to gange dagligt.  Regaine til kvinder genopliver de indskrumpede hårsække og øger deres størrelse og dermed igen er i stand til at gro tykkere hår over tid. Forøgelsen af hårsækkenes størrelse sker takket være den aktive ingrediens Minoxidil, der øger tilførslen af blod og næringsstoffer til hårsækkene, hvilket i sidste ende resulterer i en styrkelse af de eksisterende hår og en stimulering af en sekundær vækst. Resultatet er derfor tykkere, længere og mere synligt hår.

Se flere produkter fra Regaine her.

Hvad er årsagen til hårtab?

Blandt fagpersoner har der været uenighed om Regaine har en effektiv virkning. Den mest almindelige årsag til hårtab hos mænd er skaldethed. Kroppen producerer en øget mængde af hormonet dihydrotestosteron (DHT), der krymper hårsækkene, hvilket gør dem ude af stand til at producere nye hår.

80% af arveligt hårtab skyldes super-følsomhed i hårrødderne, hvilket er forårsaget af hormonet testosteron (DHT). DHT afskærer energitilførslen til hårsækken og dræber derved til sidst hårsækken. Den gennemsnitlige vækstcyklus for hårroden er 8 år, men DHT forkorter denne fase, hvilket resulterer i mandlig skaldethed.

Hovedbundshår vokser med en hastighed på cirka 1,25 cm. per måned. Efter en hvilefase på omkring 90 dage vil nyt hår erstatter det gamle hår når dette vokser ud. De fleste personer taber mellem 50-100 hår om dagen, hvilket ikke er alarmerende, da den gennemsnitlige person har 100.000 hår på hovedet.

Den normale cyklus ændres hos personer, der begynder at tabe håret, idet voksehastigheden for håret bliver lavere og hvilefasen bliver længere. Selve hårtabet finder sted over flere år, hvilket betyder, at den pågældende person når at indse, at hans/hendes hår er stoppet med at vokse på forskellige områder af hovedet i en progressiv tilstand.

Andre faktorer som f.eks. kost og ernæring, stress og traumer, miljøforurening og nogle former for receptmedicin kan også påvirke hårvæksten. Hårtab, der er forårsaget af indtagelse af medicin, skal behandles af en læge.

Hvad kan man forvente?

To til seks uger efter behandlingens start kan du mærke, at du er ved at miste mere hår end før du begyndte behandlingen. Dette er et helt normalt trin i processen og er således et positivt tegn, idet behandlingen er begyndt at virke. Hårtabet sker, fordi dine hårsække skifter fra en hvilende fase til en aktiv vækstfase. Når den nye hårvækst begynder, frigøres dine gamle hår og falder derfor af.

Fortsæt med at bruge Regaine to gange om dagen som anvist, og dit tyndere hår begynder nu at stabilisere sig. Hvis du er på udkig efter fornyet vækst kan nogle kvinder allerede se resultater efter seksten uger. Du skal ikke at blive skuffet, hvis det tager længere tid, da alle mennesker er forskellige. Virkningerne kan derfor variere fra den ene bruger til den anden.

Hvis dit hår begynder at gro igen, vil det sandsynligvis være blødt, dunet og knap så synligt. Ved fortsat behandling bør dit nye hår med tiden få samme farve og tykkelse som resten af ​​dit hår. 

Virker Regaine for alle kvinder?

De kliniske forsøg har vist, at Regaine til kvinder stopper yderligere hårtab i 4 ud af 5 tilfælde, og 3 ud af 5 kvinder fik gang i hårvæksten igen ved behandling over 32 uger.

Der er flere faktorer der påvirker resultatet af Regaine til kvinder, herunder:

 • Risici for ​​arveligt hårtab i din familie.
 • Længen af tid, hvori du har mistet dit hår.
 • Den type af hårtab, som du oplever.
 • Det område på din hovedbund hvor du lider af hårtab.
 • For de bedste resultater er det vigtigt at anvende Regaine til kvinder korrekt og at gøre det til en del af din daglige rutine. Du er nødt til at anvende Regaine to gange dagligt - én gang om morgenen og én gang om aftenen omkring en halv time før du går i seng. 

Instruktion

Sådan bruger du Regaine til kvinder:

Om morgenen

 • Det udsatte område gøres tilgængeligt, evt. ved at dele håret i en eller flere rækker, for at synliggøre hovedbunden.

 • Hold beholderen med Regaine Forte tæt på hovedet og tryk på dysen for at dispensere væsken ud i hovedbunden. Den korrekte mængde af væske der bør anvendes bør svare til en halv fyldt hætte der sidder på beholderen.

 • Brug dine fingre til at sprede væsken ud over området med hårtab og massér derefter blidt væsken ind i hovedbunden. Derefter bør du vaske dine hænder grundigt. 

Om aftenen

 • Følg trinnene ovenfor for at være sikker på, at du anvender Regaine Forte korrekt. Sørg for, at du anvender det tidligt nok før sengetid, så væsken kan nå at tørre helt ind i hovedbunden.

 • Mens du bruger Regaine Forte kan du fortsætte med at anvende andre hårplejerutiner, herunder vask, styling - selv farve - så længe du tillader Regaine Forte at tørre ind i hovedbunden først. 

Advarsel

Brug ikke Regaine til kvinder hvis: 

 • Du lider af et blodtryksproblem.
 • Du ikke ved hvorfor du mister dit hår. Konsulter i så fald din læge.
 • Du oplever pludseligt eller pletvist hårtab.
 • Du har andre årsager eller symptomer forbundet med hårtab.
 • Du tidligere har haft en allergisk reaktion eller udvist følsomhed over for den aktive ingrediens Minoxidil eller nogen af ​​de øvrige indholdsstoffer i Regaine til kvinder.
 • Du er blevet behandlet eller er ubehandlet for hypertension.
 • Du bruger en anden medicin til din hovedbund.
 • Du er under 18 år eller over 64 år gammel.
 • Du er gravid eller ammer.
 • Du har anvendt eller oplever nogen af disse forhold, der påvirker din hovedbund: solskoldning og psoriasis eller hvis du bruger andre cremer, salver, cremer osv. bruges til at behandle din hovedbund eller du behandles med andre medikamenter som f.eks. dithranol, tretinoin, kortikosteroider (steroider) og vaseline produkter (blød paraffin) eller du har nogen form for påklædning eller bandage på din hovedbund.
 • Du har haft pludselig, uventet hårtab, som kan være knyttet til skjoldbruskkirtlen eller andre medicinske problemer.
 • Du har total skaldethed eller fuldstændig tab af alle hår på kroppen.
 • Du har hårtab forårsaget af medicinsk behandling.
 • Du bør søge råd fra din læge, hvis du har en hjertesygdom (herunder unormal hjerterytme eller brystsmerter) og/eller kredsløbsforstyrrelser, før du bruger dette produkt. Regaine til kvinder må kun anvendes på hovedbunden. Brug ikke Regaine til kvinder på andre dele af kroppen end på hovedbunden. 

Potentielle bivirkninger

Mulige bivirkninger ved anvendelse af Regaine til kvinder:

 • Hvis minoxidil passerer gennem huden og ind i dine blodbaner kan det give bivirkninger såsom hurtig hjertebanken, besvimelse, svimmelhed, eller hævede hænder eller fødder.
 • Når Regaine til kvinder anvendes som anbefalet er det yderst usandsynligt, at nogen af ​​disse bivirkninger vil forekomme.
 • Der er dog en risiko for, at minoxidil kan blive absorberet i blodbanen, hvis der er påført mere medicin end anvist, hvis en patient er usædvanlig følsom over for minoxidil, eller hvis patientens hovedbund f.eks. har psoriasis.
 • Af denne grund er det meget vigtigt, at du bruger Regaine til kvinder som anbefalet, og følger vejledningen i indlægssedlen nøjagtigt. 

Aktive ingredienser

2% koncentration af den aktive ingrediens Minoxidil.

 

Produktinformation

Mængde 6 x 60ml ( 2% )
Producent Regaine
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 31791
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på