Godkendt af Lægemiddelstyrelsen

Regaine Forte Mod Hårtab

Vejl. Pris 875,00 kr 674,95 kr
5 %
3 x 60ml
På lager
Gratis Fragt
1-2 hverdage
Bemærk: Håndkøbsmedicin er undtaget fortrydelsesretten.

Beskrivelse

Regaine Forte er et håndkøbslægemiddel, der er specielt udviklet til at stoppe hårtab og hjælper med at styrke væksten af nyt hår. 

Regaine indeholder den aktive ingrediens Minoxidil, der er klinisk bevist til at stoppe arveligt hårtab. Regaine Forte er let at anvende og tørrer hurtigt, så din daglige rutine ikke bliver afbrudt.

Hvordan virker Regaine Forte

Regaine genopliver de indskrumpede hårsække, så de øges i størrelse og over tid igen er i stand til at gro tykkere hår.

Dette sker gennem den aktive ingrediens Minoxidil der øger tilførslen af blod og næringsstoffer til hårsækkene og som derved styrker de eksisterende hår og stimulerer sekundær vækst.

Resultatet er tykkere, længere og mere synligt hår. Regaine opnår disse resultater uden at påvirke de mandlige hormoner.

Resultater ved brug af Regaine Forte

Herunder er angivet nogle observationer som du kan forvente at gøre, når du begynder at anvende Regaine Forte:

 • I de første par ugers behandling, kan der være en midlertidig stigning i hårvæksten. Dette er et godt tegn og betyder, at den nye cyklus af hårvækst er begyndt.
 • Dit ”gamle” hår ,som du ellers ville have mistet, gør plads til ny sund hårvækst. Til sidst vil den nye hårvækst vises.
 • Den nyeste hårvækst er blød og dunet, og vil være næsten usynlig.
 • Ved fortsat brug af Regaine, vil de nye hår opleves med samme farve og tykkelse som resten af ​​dit hår.
 • Frem for alt bør du være stabil og konsekvent i din behandling, da reel succes ikke forekommer på en enkelt nat. 

Hvad er årsagen til hårtab?

Blandt fagpersoner har der været uenighed om, hvorvidt Regaine har en effektiv virkning. Den mest almindelige årsag til hårtab er skaldethed.

Kroppen producerer en øget mængde af hormonet dihydrotestosteron (DHT), der krymper hårsækkene, hvilket gør dem ude at stand til at producere nye, voksende hår.

80% af arveligt hårtab skyldes super-følsomhed i hårrødderne, hvilket er forårsaget af hormonet testosteron (DHT). DHT afskærer energitilførslen til hårsækken og dræber derved til sidst hårsækken. 

Den gennemsnitlige vækstcyklus for hårroden er 8 år, men DHT forkorter denne fase, hvilket resulterer i mandlig skaldethed.

Hovedbundshår vokser med en hastighed på cirka 1,25 cm. per måned.

Efter en hvilefase på omkring 90 dage vil nyt hår erstatter det gamle hår når dette vokser ud. De fleste personer taber mellem 50-100 hår om dagen, hvilket ikke er alarmerende, da den gennemsnitlige person har 100.000 hår på hovedet.

Den normale cyklus ændres hos personer, der begynder at tabe håret, idet voksehastigheden for håret bliver lavere og hvilefasen bliver længere. 

Selve hårtabet finder sted over flere år, hvilket betyder, at den pågældende person når at indse, at hans/hendes hår er stoppet med at vokse på forskellige områder af hovedet i en progressiv tilstand.

Andre faktorer som f.eks. kost og ernæring, stress og traumer, miljøforurening og nogle former for receptmedicin kan også påvirke hårvæksten. Hårtab, der er forårsaget af indtagelse af medicin, skal behandles af en læge.

Anvendelse

Sådan anvendes Regaine Forte:

Om morgenen

 • Det udsatte område gøres tilgængeligt, evt. ved at dele håret i en eller flere rækker, for at synliggøre hovedbunden.
 • Hold beholderen med Regaine Forte tæt på hovedet og tryk på dysen for at dispensere væsken ud i hovedbunden. Den korrekte mængde af væske der bør anvendes bør svare til en halv fyldt hætte der sidder på beholderen.
 • Brug dine fingre til at sprede væsken ud over området med hårtab og massér derefter blidt væsken ind i hovedbunden. Derefter bør du vaske dine hænder grundigt. 

Om aftenen

 • Følg trinnene ovenfor for at være sikker på, at du anvender Regaine Forte korrekt. Sørg for, at du anvender det tidligt nok før sengetid, så væsken kan nå at tørre helt ind i hovedbunden.
 • Mens du bruger Regaine Forte kan du fortsætte med at anvende andre hårplejerutiner, herunder vask, styling - selv farve - så længe du tillader Regaine Forte at tørre ind i hovedbunden først. 

Advarsel

Brug ikke Regaine Forte hvis:

 • Du lider af et blodtryksproblem.
 • Du ikke ved hvorfor du mister dit hår. Konsulter i så fald din læge.
 • Du har pludseligt eller pletvist hårtab.
 • Du har andre årsager eller symptomer forbundet med hårtab.
 • Du tidligere har haft en allergisk reaktion eller udvist følsomhed over for den aktive ingrediens Minoxidil eller nogen af ​​de øvrige indholdsstoffer i Regaine Forte.
 • Du er blevet behandlet eller er ubehandlet for hypertension.
 • Du har en abnormitet i hovedbunden (herunder psoriasis og/eller solskoldning).
 • Du har en glatbarberet hovedbund.
 • Du bruger en anden medicin på din hovedbund.
 • Du er under 15 år 
 • Du er patient med kendt kardiovaskulær sygdom eller hjertearytmi. Konsulter i så fald din læge før du anvender Regaine Forte.

Du bør omhyggeligt læse alle produktets emballager og etiketter før anvendelse. 

Aktive ingredienser

Regaine Forte indeholder:

Minoxidil 50mg/ml.

Dottie 2019-04-24 09:44:06

Fik det ordineret af hudlæge, og det virker, dvs. jeg kan se små nye hår (også de steder, som kvinder ikke er så glade for dvs.. overlæben og kinder (men pyt bare det gror oveni!). Det to 2 måneder, før jeg for alvor kunne se en tydelig forskel.

David I. 2017-02-14 09:23:54

Det er en rigtig fantastiske produkt. Det er det hele værd.

Johan 2017-01-25 10:41:47

Det virker faktisk for mig. Det er ikke fordi det har rykket min hårgrænse frem eller udfører mirakler men det har givet mig ny naturlig hårvækst . Det tar dog noget tid før det virker og det tog mig lidt tid at få en god rutine med at bruge det, men jeg syntes det er det hele værd.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Regaine
Klassifikation (HF)
Produktnummer 440
Mængde 5 % 3 x 60ml
emearket
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • En nem og gennemskuelig handel
 • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu