RAZspa

Brug de plejende og naturlige skønhedsprodukter fra danske RAZspa, og oplev hvordan din hud vil takke dig for det. Produkterne plejer, renser, forebygger og giver næring – alt sammen så både ansigt og krop oser af naturlig skønhed. Uanset om du er mand eller kvinder kan du bruge produkterne, og du kan købe online på mecindo.dk allerede i dag.


Hvad er RAZspa?

RAZspa er et dansk brand inden for skønhedsprodukter. Manden bag er Rasmus Bjørn Andersen, der i mange år har både studeret, undersøgt og arbejdet med naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber. Rasmus er kendt af mange som Raz, hvilket også er en del af navnet på de mange lækre og effektive plejeprodukter.

RAZspa skønhedsprodukterne er fremstillet af naturlige ingredienser, og flere er bl.a. økologiske og bærer Fair Trade certifikatet. Ingen af produkterne er med indhold af syntetiske parfumer, parabener og mineralske olier. Du får altså et utroligt rent produkt der både er godt for dig, kroppen og miljøet.


Skønhed med RAZspa

Oplev effekten fra de naturlige RAZspa skønhedsprodukter derhjemme. Giv huden fugt med lækre ansigtscremer og serummer, eller eksfolier huden med peels. Er du i tvivl om hvilket produkt du skal vælge, kan du læse mere om nogle af RAZspa produkterne herunder:

RAZspa massageolie er velegnet til at lindre ømme muskler og led. Samtidig vil du opleve at huden bliver flottere, sundere og mindre uren. RAZspa hårpleje består af shampoo og balsam. Hårplejeprodukterne kan anvendes til alle hårtyper og efterlader håret rent, frisk og fyldigt. RAZspa ansigtspleje med serummer efterlader huden blød, glat og velplejet. Brug et serum til at behandle tørhed, irritation, kløe og udslæt.

De mest populære RAZspa produkter på mecindo.dk er:

 • RAZspa Cleansing Mask
  Rensemasken kan anvendes dagligt som ansigtsvask, hvor den fjerner døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt i dybden. Brug den i ansigtet og over hele kroppen. Rensemasken fungerer også som makeupfjerner, sæbe og barbercreme. Indeholder bl.a. marokkansk ler og æteriske olier.
 • RAZspa Repair Salve
  En helende salve til både ansigt og krop. Brug den til tørre læber, rifter, små sår, ammesår eller som effektiv fugtgivende natmaske. Salven indeholder kakaosmør, sheasmør, olivenolie, bivoks og lanolin. 
 • RAZspa A-vitamin serum
  Et skønt serum med indhold af A-vitamin. Serummet fugter, plejer og vedligeholder huden. Desuden har A-vitaminserummet en anti-ageing effekt. 
 • RAZspa Face Peel Coffee
  En utroligt effektiv, skånsom og plejende ansigtspeel. Ansigtspeelen er bl.a. med indhold af kaffe, appelsin, rørsukker, ingefær og cedertræ. Renser huden i dybden og bidrager til at fjerne hudorme, bumser, døde hudceller og andet snavs der irriterer huden. 


Køb RAZspa på mecindo.dk

Find og køb dine nye skønhedsprodukter fra danske RAZspa her på mecindo.dk. Udvalget er stort og inkluderer produkter til ansigt, krop, hår og hænder. Du finder desuden den effektive RAZspa Repair Salve der behandler mange slags skader på huden. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.


Læs mere Skjul