2 Raw Health - Økologisk Helsekost Hos – Mecindo.dk

Raw Health


Viser 1 til 24

Raw Health
 

Raw Health er kendt for deres lækre helsekost produkter som laves udelukkende med gode, økologiske råvarer. I produktionen bliver råvarerne aldrig opvarmet til mere end 42C for at bevare ingrediensernes fulde aroma og næringsindhold.

  • Økologisk
  • Snacks
  • RAW
  • Helt Naturlig
  • Superfoods

Ved de fødevarer hvor det er muligt, opblødes og spires de, for at vække deres naturlige vitalitet. Derefter produceres de ved lave temperaturer, for at bevare deres ernæringsmæssige fordele. Dette giver i sidste ende dig en fordel, da du vil kunne optage flere af de vigtige og mange gange ernæringsstoffer din krop har brug for. 

Mange af RAW Health's produkter er spækkede med vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer som blandt mange ting, kan hjælpe dig med at reducere symptomer på udmattelse og træthed.

Raw Health Hos Mecindo

Hos Mecindo fører vi et stort sortiment fra Raw Health som inkludere alt fra økologisk honning til forførende nøddecreme lavet med store paranødder og agavesirup. 

Raw Health er et brand som blev skabt af Windmill Organics, et engelsk helsekost firma som også står bag kendte brands som Biona/Biogan

Når du køber produkter fra Raw Health kan du være sikker på at produkterne er lavet med EU-certificerede økologiske ingredienser under etisk forsvarlige forhold.

Smørepålæg

Raw Health har lavet et udvalg af forskellige vegetabilske smørepålæg. Blandt andet har de udviklet et smørepålæg som er lavet med en masse gavnlige frø, som ikke blot har et højt indhold af fibre men også de gode fedtsyrer og vitaminer og mineraler. 

Derudover har de også lavet et hasselnødde smørepålæg. Dette smørepålæg kan eventuelt bruges i stedet for nutella, da denne udgave er en del sundere, og meget mere næringsrig.

Protein på vejen

Træner du meget? Hvis du gør det, kan du nok nikke genkendende til besværligheden i at være sulten mens man er på vejen. Omkring dig, er det eneste du kan se, klistrede fast food restauranter, og lige gyldigt hvor langt du ser, er der ingen alternativer med nok sund energi og protein som er godt nok. 

Her har RAW Health udviklet deres energi og proteinkugler, som du nemt kan have med på vejen, og snacke før, efter træning, eller som et lille mellemmåltid. De kommer i portionsstørrelser og er alle selvfølgelig økologiske og raw.