Raunsborg

Raunsborg

Raunsborg er danske plejeprodukter til hele kroppen, og til både kvinder og mænd. Produkterne bidrager til en sundere og stærkere hud. Raunsborg er inspireret af gammel viden om urter og deres egenskaber. Læs mere her og køb i dag. 


Historien om Raunsborg

Raunsborg er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 2011. Både kontor, laboratorie og produktion finder sted på Fyn, hvilket er din garanti for danskproducerede plejeprodukter af høj kvalitet. Raunsborg består af et samarbejde mellem Jim Lyngvild og Plum A/S. Alle Raunsborgs produkter er inspireret ud fra billeder og tekster i bogen, Flora Danica. Ingredienserne stammer bl.a. fra planter og urter der findes i den danske og nordiske natur – ikke kun i dag, men gennem mange, mange år. 

Raunsborg er effektive og milde produkter, der ved brug giver dig synlige resultater. Produkterne er sammensat af natur og videnskab, og giver dig tilsammen effektive og plejende produkter til hele din krop. 


Raunsborg produkter

Du finder tre produktserier fra Raunsborg: 

  • Nordic – er en serie af skønhedsprodukter med friske og milde dufte
  • Man – er lækre hudplejeprodukter og dufte til mænd
  • Sensitiv – er en parfume fri serie af produkter, der også kan anvendes af børn


Produktserierne består af anti-aging cremer, ansigtscremer, ansigtsvaske, skin tonics, bodylotions, kropssæber, hårpleje, læbebalsammer, parfumer, håndcremer, håndsæber, fodpleje og meget mere.

Uanset om du er kvinde eller mand, har vi et produkt fra Raunsborg til dig. Produkterne til mænd har en mild, men maskulin duft. Du kan selvfølgelig også vælge den sensitive produktserie som både mand og kvinde. 

Er tiden inde til en ny duft? Parfumen 793 til mænd, er inspireret af et vikingeangreb i år 793. Duften har noter af citrus, bark og andre friske urter og passer til de mænd der bryder sig om det naturlige og sensuelt beroligende. Parfumen Secret Garden til kvinder, dufter skønt af blomster og består af bl.a. æbler, roser og sandeltræ. 

Udover de tre førnævnte produktserier, finder du også kosttilskud, solcremer, aftersun og gaveæsker fra Raunsborg. Forkæl en du holder af med en gaveæske til fødselsdag, jul, jubilæum, eller måske blot fordi du synes de fortjener lidt ekstra. Du kan selvfølgelig også vælge gaveæsken til dig selv, og prøve de forskellige Raunsborg produkter på en nem måde. Det er ren selvforkælelse for krop og sjæl. 


Populære produkter hos Mecindo

De populæreste produkter fra Raunsborg er Raunsborg håndcreme, Raunsborg Sun Lotion SPF 30 og Raunsborg håndcreme sensitiv – du finder dem alle her, billigt! Håndcremen fugter, nærer og forebygger tør hud på hænderne. Den er fantastisk at have med i tasken eller stående ved siden af håndvasken. Når vi vasker hænder, fjernes en lille del af hudens naturlige bakterier der beskytter hænderne. Jo mere der fjernes, jo lettere har hænderne ved at blive tørre og irriterede. Vælg mellem håndcremen med og uden parfume – den effektive og hurtige virkning er den samme i begge cremer. 

Vidste du, at Raunsborg håndcreme vandt prisen for ”Årets kropsplejeprodukt” i 2013 ved Danish Beauty Award?

Solcremen er til dig der nyder solen herhjemme i Danmark, eller til dig der skal på ferie under sydens sol. Solens stråler skader huden hvis ikke vi passer på den. En solcreme beskytter mod solens stråler samtidig med at huden fugtes. Du vil stadig opleve at blive brun, men solskoldning osv. mindskes betydeligt. 


En god hudplejerutine

  • Morgen: Om natten regenererer din hud, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at rense din hud om morgenen. Ved at rense huden fjerner du døde hudceller, snavs og fedt. Huden får de bedste betingelser for at kunne ånde frit, og du undgår at huden bliver irriteret og rød. Efter rensning kan du med fordel bruge en god ansigtscreme. Vælg en creme der passer til din hudtype, alt efter om den er tør, fedtet, sensitiv eller noget fjerde.

  • Aften: Inden sengetid bør du igen rense huden. I løbet af dagen udsættes huden for bakterier, stress og forurening. Når du renser huden, fjernes alt dette effektivt. Slut evt. af med en natcreme der giver huden fugt og næring, så den kan regenerere sig selv om natten. 

  • Hele dagen: Hvis du på nogle områder af kroppen døjer ekstra meget med f.eks. tør hud, kan du i løbet af dagen påføre creme, gel eller lotion på de berørte områder.

Køb Raunsborg produkter hos Mecindo.dk 

Find et stort udvalg af Raunsborg produkter her på Mecindo.dk. Vi har alt til både kvinder og mænd til billige priser. Bestil dine plejeprodukter i dag, og få dem leveret inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

Handler du ofte på Mecindo? Så er vores kundeklub, Club Mecindo måske noget for dig. Som medlem får du ekstra rabatter på alle varer og fri fragt på alle dine ordre. Læs mere og bliv medlem allerede i dag. 


Læs mere Skjul