2 Rainforest Foods | Bæredygtige superfood | Mecindo.dk

Rainforest Foods


Viser 1 til 16

Rainforest Foods

Rainforest Foods blev grundlagt i 2008 med det formål at producere superfoods af højeste kvalitet, uden at gå på kompromis med bæredygtighed ift. miljøet og især regnskovene.
Siden da har Rainforest Foods vokset gevaldigt og har i dag butikker og salgsboder mange stedet i verden og producere alt fra kosttilskud til frisk is, men altid ud fra den samme grundide om at alt skal være økologisk og bæredygtigt igennem hele forsyningskæden.

Bæredygtighed kommer først

Rainforest Foods er dedikeret til både at arbejde for deres kunder, deres tilknyttede landmænd men ikke mindst naturen selv.

Dette opnås ved at samarbejde med og støtte en lang række godgørende organisationer og humanitære projekt. Rainforest Foods er blandt andet i et partnerskab med Rainforest Concern, en organisation der igennem de seneste 20 år har arbejdet med konservering af verdens regnskove og den utrolige biodiversitet som de indeholder.

For hvert Rainforest Foods produkt der sælges, donerer Rainforest Foods et beløb til Rainforest Concern der bruges til at købe præcis 1 kvadratmeter regnskov i Neblina Reservatet i Ecuador.