Rabatkoder til Mecindo

Få en rabatkode til Mecindo

Hos Mecindo kan du få rabat på din ordre. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, modtager du en rabatkode som giver dig 10 % i rabat på din ordre.

Der kan i nogle tilfælde være andre situationer eller begivenheder på mecindo.dk, hvor andre rabatkoder er aktive og kan bruges. Disse får du også besked om via vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, men vær opmærksom på, at du dermed ikke vil modtage information om nye tilbud og rabatkoder.

Tilmeld dig og få din rabatkode nu

 

Vær opmærksom på at du kan ikke bruge en rabatkode på varer som er på Tilbud, samt varer det er markeret med Stærk Pris. 
Af hensyn til dansk lovgivning, kan rabatkoder ikke anvendes på håndkøbsmedicin samt modermælkserstatning. 

Sådan bruger du din rabatkode

Er du i tvivl om hvordan du bruger en rabatkode på mecindo.dk? Fat mod, vi viser dig hvordan du gør. Herunder finder du vores ”rabatkode-guide”, hvor vi ved hjælp af tekst og billeder viser dig hvordan en rabatkode bruges.


Læg de ønskede varer i kurven. Klik på indkøbskurven og tryk ”Gå til betaling”.

 

 

På denne side skal du enten vælge ”Køb uden at logge ind”, ”Opret konto” eller ”Log ind”. Sæt flueben ved ”Ja tak, jeg vil gerne modtage en 10% rabatkode”, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev samt en rabatkode du kan bruge på dit næste køb. Har du allerede en rabatkode til mecindo.dk, behøver du ikke sætte flueben i dette felt. Klik derefter ”fortsæt”.

 


Udfyld felterne med de korrekte data. I højre side af skærmen kan du se hvilke varer du har i din kurv. Derudover finder du feltet ”Brug rabatkode”. I dette felt skal du indtaste din rabatkode. Hvis rabatkoden er gyldig, vil du se at 10% bliver trukket fra din ordres pris. Klik derefter på ”Gå til betaling” for at gennemføre din ordre og betaling.

 

Kan en rabatkode bruges efter ordrebestilling?

Nej, du kan desværre ikke bruge en rabatkode hvis du allerede har lavet en ordre og betalt. Du er dog velkommen til at bruge din rabatkode næste gang du handler hos os.

Betingelser for brug af en rabatkoder

Når du har en rabatkode til brug på mecindo.dk er der nogle betingelser som er gældende. Du kan ikke bruge en rabatkode på varer som er på Tilbud samt varer det er markeret med Stærk Pris. 
Af hensyn til dansk lovgivning, kan rabatkoder ikke anvendes på håndkøbsmedicin samt modermælkserstatning. 

Husk, en rabatkode til mecindo.dk må ikke deles med andre. Rabatkoden er til personlig brug og må derfor kun benyttes af dig som kunde hos Mecindo.