Quinoderm Gel

Mod mild til moderat akne (Basiron alternativ)

Quinoderm Gel

Mod mild til moderat akne (Basiron alternativ)

89,95 kr

50 Gram
( 5% )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Quinoderm Gel 5% er et billigere alternativ til Basiron med den samme aktive ingrediens til behandling af akne (bumser) og uren hud. Quinoderm Gel 5% indeholder benzoylperoxid, hvilket er den ingrediens, der anbefales af dermatologer til behandling af bumser (akne). Quinoderm (Basiron alternativ) bekæmper bumser ved at hæmme aknebakteriens vækst og desuden opløse hudorme. Gelbasen er hurtigt absorberende og trænger derfor hurtigt ind i huden.

Quinoderm Gel 5% er et billigere alternativ til Basiron Gel mod akne og uren hed – Gelen er den samme – Prisen er forskellig.

Instruktion

Vejledning til brug af Quinoderm Gel 5% (Basiron alternativ):

Voksne, ældre og børn: anvend gelen 2 eller 3 gange dagligt ved blidt at massere gelen ud i et tyndt lag over hele det udsatte område. 

Advarsel

Læs nedenstående før brug af Quinoderm Gel 5% (Basiron alternativ):

  • Kan anvendes af gravide, da gelen har ringe absorption.
  • Kan anvendes af kvinder, der ammer, da gelen absorberes i så ringe grad, at de opnåede koncentrationer i modermælken ikke frembyder risiko for det ammede barn. Bør dog ikke anvendes på brystvorter i ammeperioden.
  • Bør ikke anvendes på beskadiget hud, i øjenregionen eller på slimhinder. Forsigtighed tilrådes ved anvendelse på halsen og andre følsomme områder. Solbadning eller brug af solarium bør undgås i forbindelse med anvendelse af gelen.

Potentielle bivirkninger

Du bør ikke anvende dette produkt, hvis du er allergisk over for nogle af de ingredienser, som produktet indeholder.

Rødme samt brænden og afskalning af huden kan forekomme. Dette bør dog aftage under fortsat brug og forsvinder efter et par dage, hvorefter behandling kan genoptages, evt. med et præparat af lavere styrke. 

Aktiv ingrediens

Quinoderm Gel 5% (Basiron alternativ) indeholder følgende ingredienser:

Benzoylperoxid 5%.

Produktinformation

Mængde 50 Gram ( 5% )
Producent Quinoderm
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 34323
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på