2 Purition Protein Shake, Køb online hos Mecindo.dk

Purition


Viser 1 til 15

Purition

Purition er et engelsk firma, som fokuserer på at producere næringsrige og naturlige proteinblandinger til brug i smoothies og shakes samt superseed blandinger med ekstra mange nødder og kerner, som du kan bruge som drys på morgenmadsprodukter eller i dine smoothies. Purition protein shakes er proteinrige, fiberrige og indeholder naturlige fedtstoffer, er gode for din krop og giver dig den næring, som din krop har brug for. 

Rig på gode næringstoffer

  • Proteiner er vigtige for at din krop fungerer optimalt, proteiner giver energi, bekæmper sygdomme og sørger for at dit immunsystem fungerer optimalt. Purition shakes med protein hjælper desuden med at opbygge dine muskler.
  • Fibre er ligeledes med til at holde dig sund og rask. Fibre hjælper med til at holde dit blodsukker konstant, det giver mæthed og hjælper din fordøjelse og er gode for hjertet. Purition protein shakes har et højt proteinindhold.
  • Sunde fedtstoffer fra nødder og kerner giver dig de nødvendige fedtsyrer, som din krop ikke selv kan producere, er gode for hjernen og giver styrke til hår, negle og hud, og med protein shakes fra Purition får din krop tilført mange sunde fedtstoffer. 

Superfoods i mange varianter.

Prøv f.eks. den lækre Macadamia & Vanilje Shake, den søde Chokolade Shake eller den smukke, grønne Purition Pistacie shake og top op med en PuritionSuperseed blanding, som giver ekstra fibre i form af sunde nødder og kerner.