Puori kosttilskud

 

Puori - Danske kosttilskud baseret på naturlige ingredienser


Danske Puori har et stort udvalg af vitaminer, mineraler, fiskeolie, collagen og meget andet.

Hos Puori er det altafgørende, at deres produkter er baseret på naturlige ingredienser. Puori ønsker at tilbyde dig de bedste produkter på markedet, og har altid værnet om at skabe kosttilskud, hvor du nøjagtigt ved, hvad du får.
 

 

Gennemsigtighed, ærlighed og kvalitet er vigtige grundsten i Puoris DNA. Alle Puoris produkter bliver testet af uafhængige tredjeparts-laboratorier, hvorefter amerikanske Clean Label Project verificerer og offentliggør resultaterne på deres hjemmeside.

På denne måde holder Puori sit løfte om gennemsigtighed, ærlighed og kvalitet. 
 

Populære Puori produkter lige nu:

 


Prøv Puori O3 - en højkoncentreret, frisk, testet og certificeret fiskeolie i kapsel, der var Puoris allerførste produkt. Prøv også Puori M3 - et magnesiumkompleks med æblesyre, zink og vitamin B6, som fungerer i synergi og sikrer høj optagelighed. 
 

Puori Omega-3
Puori magnesium og vitamin B6


På Mecindo kan du finde et bredt udvalg af Puoris vitaminer, mineraler, fiskeolie og kosttilskud. Vi har en bred vifte af produkter, der kan blandet andet kan bidrage til normal hjerte, syn og hjernefunktion, normal muskelfunktion samt reduktion af træthed og udmattelse.