Puori kosttilskud

 

Puori - Danske kosttilskud baseret på naturlige ingredienser


Danske Puori har et stort udvalg af vitaminer, mineraler, fiskeolie, collagen og meget andet.

Hos Puori er det altafgørende, at deres produkter er baseret på naturlige ingredienser. Puori ønsker at tilbyde dig de bedste produkter på markedet, og har altid værnet om at skabe kosttilskud, hvor du nøjagtigt ved, hvad du får.
 

 

Gennemsigtighed, ærlighed og kvalitet er vigtige grundsten i Puoris DNA. Alle Puoris produkter bliver testet af uafhængige tredjeparts-laboratorier, hvorefter amerikanske Clean Label Project verificerer og offentliggør resultaterne på deres hjemmeside.

På denne måde holder Puori sit løfte om gennemsigtighed, ærlighed og kvalitet. 
 

Populære Puori produkter lige nu:

 


Prøv Puori O3 - en højkoncentreret, frisk, testet og certificeret fiskeolie i kapsel, der var Puoris allerførste produkt. Prøv også Puori M3 - et magnesiumkompleks med æblesyre, zink og vitamin B6, som fungerer i synergi og sikrer høj optagelighed. 
 

Puori Omega-3
Puori magnesium og vitamin B6


På Mecindo kan du finde et bredt udvalg af Puoris vitaminer, mineraler, fiskeolie og kosttilskud. Vi har en bred vifte af produkter, der kan blandet andet kan bidrage til normal hjerte, syn og hjernefunktion, normal muskelfunktion samt reduktion af træthed og udmattelse.


Få viden om CP3 Beauty collagen tilskuddet fra Puori og køb det online hos Mecindo. CP3 Beauty er skræddersyet til kvinder – læs mere her.

Med CP2 fra Puori får du collagen og valleprotein i ét og samme kosttilskud. Læs mere om Puori CP2 her i artiklen. 

Er du nysgerrig på hvorfor det er vigtigt at vide, hvad der er I dine kosttilskud? Så læs med og få svaret her!

 

Om Puori 

Puori er en dansk producent af kosttilskud, og blev grundlagt tilbage i 2009. Puori er en sammensætning af ”Pure Origins”, på dansk ”naturlig oprindelse”. Tidligere gik Puori under navnet PurePharma. Produkterne er af høj kvalitet og fulde af vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer, og så er de skabt med dig og miljøet i fokus. 

Ifølge Puori er fødevarer, primært grøntsager og frugt, ikke hvad de har været med hensyn til indhold af næringsstoffer. I dag produceres meget frugt og grønt med øje for kvantitet fremfor kvalitet, og derfor mener Puori, at vi som mennesker skal få den sidste del af vitaminer, mineraler osv. fra kvalitets kosttilskud.

Puori har bevidst ikke udviklet et stort og bredt udvalg af kosttilskud, men i stedet fokuseret på få, men kvalitetsfyldte produkter. Kosttilskuddene har høj optagelighed hvilket gør, at kroppen hurtigt optager næringsstofferne. Står du og mangler et kosttilskud, som desværre ikke er en del af Puoris sortiment, finder du det helt sikkert i vores store udvalg af kosttilskud.

 

Puori produkter

Puoris sortiment inden for kosttilskud dækker en stor del af dit behov for alle vitaminer, mineraler, antioxidanter osv. 

Kosttilskuddene inkluderer:

C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen der er vigtig i forhold til både blodkar, knogler, brusk, hud, tandkød og tænder. Naturligt findes C-vitamin i citrusfrugter, bær, tomater, blomkål, kartofler og grønne bladgrøntsager. Derfor er det også vigtigt, at du spiser en varieret kost og sørger for at spise nok grønt hver dag. 

D-vitamin bidrager til en normal optagelse af calcium og fosfor, normale knogler og har indflydelse på celledelingsprocessen. I kosten finder du D-vitamin i fede fisk, æggeblommer, kød og mælk. Dog er den største kilde til D-vitamin, solen. Da solen ikke er meget fremme i de mørke måneder, er det ekstra vigtigt for os i Danmark at gøre brug af kosttilskud med D-vitamin. Puori anbefaler at indtage deres kosttilskud med D-vitamin i forbindelse med et måltid. 

Magnesium bidrager til at mindske træthed, nervesystemets og musklernes normale funktion. Fødevarer som fuldkornsprodukter, grøntsager, nødder, kerner og bælgfrugter. Puori anbefaler at indtage deres kosttilskud med magnesium en halv time før sengetid. Dette skyldes, at magnesium bidrager til en normal søvn.

Omega 3 og fiskeolie indeholder fedtsyrerne EPA (dokosaheksaensyre) og DHA (eikosaentaensyre) der tilsammen bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion, et normalt syn samt en normal hjertefunktion. Find Omega 3 fedtsyren i fede fisk som makrel, sild, ørred og laks. Puori anbefaler at indtage deres kosttilskud med omega-3 i forbindelse med et af dagens måltider – den daglige dosis kan evt. deles op over flere måltider.

Mælkesyrebakterier bidrager til en sund fordøjelse. Puori Synbiotics SB3 indeholder hele 13 milliarder levende mælkesyrebakterier, fibre og C-vitamin. Opløs en stick med pulver i et glas vand, eller hæld det direkte i munden. Puori anbefaler at indtage deres kosttilskud med mælkesyrebakterier ca. en halv time før et af dagens måltider. 

 

Hvorfor kosttilskud?

Fremfor at have et kæmpe sortiment, har Puori valgt at fokusere på, og sikre kvaliteten af, de mest essentielle supplementer, såsom Omega-3, magnesium, D-Vitamin og proteintilskud. 

Virksomheden forsøger hele tiden at anvende den nyeste forskning i deres produkter og har særligt fokus på følgende: 

 • Innovation 
 • Teknologi 
 • Bæredygtighed 

Grunden til at kosttilskud er relevant for mange er, at kosten vi spiser, er for ensidig og ikke varieret nok. Gennem en ensidig kost får kroppen ikke tilført nok af de forskellige vitaminer og mineraler. Der findes et væld af kosttilskud, både i forhold til sammensætninger, styrker, former og størrelser. Det er heldigvis positivt for dig, da du så har lettere ved at finde de produkter der passer til lige netop dig. 

Er du i tvivl om hvorvidt du har behov for at gøre brug af kosttilskud? Kort sagt, så har alle brug for vitaminer og mineraler. Det er dog meget individuelt hvor meget vi hver især har brug for. Følgende personer har oftest behov for at tage et kosttilskud, for at få dækket behovet:

 • Kvinder der har nået den fødedygtige alder bør supplere deres daglige kost, med et jerntilskud. Eftersom kvinder menstruerer, bidrager et jerntilskud til at opretholde jernniveauet i blodet.
   
 • Gravide bør supplere deres kost med folinsyre.  Folinsyre bidrager til vævsvæksten hos den gravide, en normal bloddannelse og bidrager desuden til celledelingsprocessen. 
   
 • Ældre personer over 70 år kan med fordel indtage kosttilskud med D-vitamin og calcium/kalk. D-vitamin Calcium bidrager til en normal muskelfunktion, vedligeholdelse af knogler og tænder. D-vitamin bidrager til optagelsen af calcium, vedligeholdelse af normale knogler og bidrager til immunsystemets normale funktion. 
   
 • Børn fra 2 uger anbefales at få D-vitaminer.
   
 • Børn til 9 årsalderen der ikke tåler laktose, bør få kosten suppleret med et dagligt calciumtilskud på 500 mg. 

Derudover kan alle der ikke spiser varieret, eller som oplever at mangle visse vitaminer, gøre brug af kosttilskud dagligt. Om det er kosttilskud i form af enkeltvitaminer, mineraler eller en blanding af begge, er op til dig og dit behov. 

 

Puori’s ambassadører

Puori har en del ambassadører, der alle anvender kosttilskud fra Puori i forbindelse med deres sunde og aktive livsstil. Nogle af ambassadørerne er: Eniko Mihalik, Lauren Fisher, Anders Rømer, Helle Frederiksen, Thomas Rode og Brittany Weiss.

 

Køb Puori hos Mecindo.dk 

Hos Mecindo har vi et bredt udvalg af supplementer fra Puori, heriblandt Puori Fiskeolie O3 med Citrussmag og Puori Vitamin C3 i form af brusetabletter. 

Derudover forhandler vi Puori proteinpulver i flere varianter: 

 • Puori Valleprotein med Chokoladesmag, som er valleprotein afledt af mælk, med en dejlig smag af mørk chokolade
 • Puori Valleprotein med Vaniljesmag, som er valleprotein afledt af mælk, med en dejlig smag af vanilje

Bestil online i dag og få dine varer levere i løbet af 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til din ordre er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.