Pukka Ashwagandha

Ayurvedisk. Mod stress.

Pukka Ashwagandha

Ayurvedisk. Mod stress.

159,95 kr

60 Kapsler

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

159,95 kr

Beskrivelse

Pukka Ashwagandha er kosttilskud som kan hjælpe med at afhjælpe stress og styrke vitaliteten. Går du rundt og føler dig stresset, rastløs og ude af din egen energi, kan det derfor være en god idé at prøve et kosttilskud som styrker vitaliteten – og samtidigt er helt økologisk og bæredygtigt.
Med Pukka Ashwagandha får du bredspektret indisk Ashawaganda som indeholder den bedste kvalitets bæredygtigt dyrkede rod, som giver dig alt det bedste fra naturen.
Pukka Ashwagandha er velegnet til vegetarer og veganere.

Pukka er kendt for deres bæredygtige produktion af vegetabilske produkter af høj kvalitet, som alle er økologisk certificerede af den britiske kontrol-instans Soil Association.

Ingredienser

100% ren økologisk ashwagandha rod (withania somnifera).
Hver kapsel yder 400mg ashawagandha rod. Indkapslet i en vegetabilsk cellulose kapsel.

Anvendelse

    • Tag 2 kapsler to gange dagligt med vand eller Pukka økologisk aloe vera juice Ca. 20 minutter før mad eller som anvist af din læge eller sygeplejerske. Søge professionel rådgivning under graviditet.

Produktinformation

Mængde 60 Kapsler
Producent Pukka
Klassifikation Håndkøbsmedicin (GSL)
Produktnummer 54100
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060229011718
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på