2 Provamel, Køb online hos Mecindo.dk

Provamel


19,95 kr
Ikke på lager

Viser 1 til 23

Provamel

Provamel er et internationalt anerkendt firma, der producerer fantastiske organiske plantebaserede drikke. Deres drikke har en dejlig naturlig smag, og samtidig er de meget sunde og nærende. Provamel har en imponerende historie inden for sundhedsindustrien. Firmaet blev skabt på baggrund af et ønske om en bedre og sundere verden. De ville bidrage på den måde, der faldt dem naturligt; nemlig ved at skabe drikke der er produceret på 100% organiske og naturlige råvarer. Provamel går ekstremt meget op i deres produkters kvalitet, og at forholdet til deres kunder er optimalt. Derfor investerer de rigtig mange timer i produktudvikling og kundepleje. 

Provamel mandel drik

Et af provamels mest populære produkter er deres fantastisk velsmagende mandeldrik. Denne mandeldrik er, som andre Provamel produkter, baseret på 100% organiske mandler. Drikken har en lækker konsistens og en fantastisk smag. Man kan virkelig smage de lækre mandler, og det skaber super smagssensationer. Produktet er et af Provamels bedst sælgende, og det forstår man godt. 

Provamel på Mecindo

Vi har på Mecindo fået Provamel lækre produkter, og det er vi ekstremt stolte over. Deres produkter en gennemsyret af kvalitet, og det passer perfekt sammen med Mecindos høje kvalitetskrav. Køb deres produkter i en super kombinatiom med billig fragt og hurtig levering.