Protefix

Protefix hjælper dig med at rengøre og placere din tandprotese bedst muligt. Udvalget er bredt og appellerer til ethvert behov. Læs mere nederst på siden og vælg det produkt der passer til dit behov.


Hvad er Protefix?

Protefix er producent af produkter til personer med tandproteser. Når du har en tandprotese, kræver den vedligeholdelse, men også din mund kræver pleje. Udvalget af Protefix består af fastholdelsescremer, protese puder, rensetabletter og fixativpulver.


Hvordan bruger man Protefix?

Hvordan du skal bruge Protefix afhænger af, hvilket produkt du skal bruge. Protefix fastholdelsescremen påføres en ren og tør tandprotese, hvorefter den anbringes i munden. Cremen sørger for, at tandprotesen holdes på plads hele dagen. Du kan vælge mellem forskellige varianter af fastholdelsescremen, f.eks. med smag af aloe vera, mint og neutral. 

Protesepuderne findes til både over- og underkæbe og bruges for at forhindre ømme trykpunkter hvor tandprotesen sidder. 

Når du skal rengøre din tandprotese, er Protefix rensetabletter perfekte. De opløses i et glas vand hvorefter tandprotesen anbringes i glasset. Efter kun 15 minutter er den desinficeret og klar til brug.

Protefix fixativpulver sørger for at din protese sidder fast. Pulveret er ekstra stærkt og holde protesen fast i lang tid. Fixativpulveret er med neutral smag.


Hvorfor vælge Protefix?

Du kan med fordel vælge Protefix når du ønsker pleje og rengøring i forbindelse med din tandprotese. 

  • Protefix er nemt at bruge
  • Protefix er skånsomt
  • Protefix er ikke farligt at sluge
  • Protefix er især velegnet til perioden lige efter ny tandprotese


Køb Protefix på mecindo.dk

Kom ømhed til livs med produkter fra Protefix. Protefix er velegnet til dig der har fået tandprotese, men også dig som ønsker at vedligeholde og rengøre din tandprotese bedst muligt.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul