2 ProFoot, Køb fodpleje online hos Mecindo.dk

Profoot


Viser 1 til 24

Profoot

ProFoot har i årevis leveret produkter, der sørger for at dine fødder har det godt og komfortabelt, hvilket skyldes deres høje niveau af kvalitet. Med ProFoots plaster til tæer og fødder kan du undgå vabler og holde energien højt hele dagen. Du får med andre ord en mere effektiv hverdag ud af det, da du ikke skal bruge unødvendig tid og energi på at tænke på dine fødder. 

Pas på dine fødder

ProFoot leverer et stort udvalg, så du er sikker på et kunne finde det produkt, der passer bedst til dig og dine fødder, og det er dette i kombination med den høje kvalitet, der har gjort ProFoot til et af de foretrukne mærker i Danmark. 

Vi bruger fødderne mange timer hver dag, men tænker ikke altid på at holde dem sunde og aflaste dem. Med fx ProFoot Pedimet kan du med et indlæg under forfoden aflaste din fod ved hvert enkelt skridt, og med en Profoot Tådeler kan du lindre smerter og spændinger ved at tæerne sidder for tæt sammen. Blot et par af de eksempler, der er på de ProFoot produkter, der i årevis har hjulpet danskere til at have sundere og mere afslappede fødder.