2 Pro Plus Koffeinpiller m. syntetisk koffein - Bestil her!
Pro Plus

Vi kender det alle sammen. I løbet af dagen indtræder den irriterende træthed, der hæmmer vores optimale niveau. Det kan være, at vi føler os nødsaget til at udskyde vigtigt arbejde, droppe en træning, eller noget helt tredje. Det sætter ProPlus en effektiv stopper for.

ProPlus har udviklet en række fantastiske produkter til at give dig et energiboost i løbet af dagen.
Deres produkter fjerner den slidte og trætte fornemmelse, som mange af os går rundt med i løbet af dagen. ProPlus har igennem mange år arbejdet på at udvikle deres formel, så den nu er optimeret til at dække de behov, som det moderne menneske har.

Koffeinpiller fra ProPlus

Et af de mest populære produkter i ProPlus' store sortiment er deres koffeinpiller. Disse piller giver dig et koffeinboost, og fungerer som en midlertidig lindring af irriterende træthed. To af disse tabletter indeholder 100mg koffein. Dette svarer til en stærk kop kaffe. Pillerne virker effektivt, og vores kunder er generelt meget tilfredse med dem.

ProPlus på Mecindo

Vi har været så heldige at få lov til at forhandle dele af ProPlus' store udvalg på Mecindo. Vi fører naturligvis kun produkter af højeste kvalitet, og dette lever de heldigvis mere end op til. Køb deres produkter i en dejlig kombination med billig fragt og hurtig levering.