2 Powerbar, Køb Sportsernæring hos Online Apotek - Mecindo.dk
Powerbar

Powerbar er et af de ældste mærker inden for sportsindustrien. Mærket blev skabt i 1983 af en marathon deltager, der kollapsede kort før mål. Han besluttede sig for, at han ville minimere chancerne for, at det kunne ske igen. Derfor gik han i samarbejde med en ernæringsekspert, og de to satte sig for at producere den optimale sportsbar.
På den måde blev Powerbar skabt. Firmaet har, siden dengang, gennemgået en imponerende udvikling. Det gik fra at være et lille passionsprojekt, til et globalt firma der producerer nærende sportsbarer til hele verden. Men passionen har de beholdt, og de bruger den i alt, hvad de laver. 

Powerbar med chokoladesmag

Et af powerbars mest populære produkter er deres klassiske bar med chokoladesmag. Denne bar var deres første på markedet, og formlen har gennemgået en konstant forbedring lige siden. Denne udvikling har ført til en af de bedste og mest populære bars på det enorme sportsmarked. Denne Powerbar giver dig præcis den energi, som du har brug for i krævende sportsudfoldelser. 

Powerbar på Mecindo

Mecindo online apotek fører kun produkter af højeste kvalitet. Derfor er det naturligt for os at samarbejde med Powerbar. Når du køber produkter fra Powerbar, er det i kombination med billig fragt og hurtig levering.