Plantemageren

Plantemagerens flydende urter er konserverede økologiske urter – selvfølgelig dyrket i Danmark. Flydende urter smager bedre, holder længere og kan bruges på helt samme måde som både friske og tørrede urter. Køb dine flydende urter fra Plantemageren her på mecindo.dk, og få dem leveret inden for 2-4 hverdage.


Hvem er plantemageren?

Plantemageren er en dansk producent af smagfulde, intense flydende urter. De flydende urter er et delikat alternativ til tørrede krydderier, da smagen er kraftigere og mere gennemtrængende. I begyndelsen var det ikke Plantemagerens tanke at fremstille flydende urter. I stedet var det meningen, at de blot ville have et økologisk gartneri tæt på byen. 

Bag Plantemageren er de to venner, Michael og Troels, der i 2013 grundlagde deres økologiske gartneri. Deres urter blev ikke alle brugt som det var hensigten, da flere af dem hurtig visnede og så var smagen bare heller ikke den samme som ved friske urter. 

Derfor fandt de på at konservere urterne – og på denne måde holder de altså deres fantastiske smag, fuldstændig som hvis de var friske. 

I 2018 var Michael og Troels med i Løvens Hule, hvor en af værterne valgte at investere i de to venners idé. Siden da er udvalget af produkter blevet større og større, og du finder i dag et væld af lækre flydende urter til al slags madlavning. 


Flydende urter til din madlavning

Prøv de økologiske flydende urter fra Plantemageren, og oplev den skønne smag samtidig med at du mindsker madspild. De flydende urter holder sig nemlig friske i længere tid end friske urter, og så er der mere smag end i tørrede urter. 

På mecindo.dk finder du flere forskellige flydende urter – læs mere om nogle af dem herunder, og køb dem online allerede i dag, endda til utroligt gode priser.

 • Estragon, Flydende Urter
  Plantemagerens estragon er perfekt til hjemmelavet bearnaisesovs. Den er så smart, at den også kan bruges i den færdiglavede bearnaise – blot for at give den en bedre smag.

 • Basilikum, Flydende Urter
  Brug Plantemagerens basilikum i en salatdressing, eller som ingrediens i en tomatsalat. 

 • Timian, Flydende Urter
  Prøv Plantemagerens timian på din steak – enten som marinade eller som krydderi på den færdige steak. Du vil helt sikkert elske smagen.

 • Hvidløg, Flydende Urter
  Brug altid Plantemagerens hvidløg fremover, og slip for at rengøre din hvidløgspresser. Den flydende hvidløg kan bruges på helt samme måde som almindelige hvidløg. Smagen er stærk og blandes hurtigt i dine madretter.

 • Oregano, Flydende Urter
  Den flydende oregano fra Plantemageren er fantastisk i tomat- og kødsovs. Både den hjemmelavede, men også den færdiglavede. Prøv den også på pizza og i lasagne. 

 • Dild, Flydende Urter
  Anvendelsesmulighederne er mange med Plantemagerens dild. Især hjemmelavet dip er skøn med den flydende dild der giver en fantastisk smag. Tilføj evt. også lidt hvidløg – du vil elske det. Brug også den flydende dild på laks, æg og nye kartofler. 

 • Chilisovs, Flydende Urter
  Chilisovsen findes både i en stærk og en ekstremt stærk udgave. Brug den i gryderetter og asiatiske retter – men pas på du ikke brænder tungen.


Forskellen på tørrede- og flydende urter

Forskellen er først og fremmest smagen. De flydende urter har mere smag, power og så er de bare generelt lækrere end tørrede urter. Du kan bruge flydende urter på helt samme måde som tørrede urter. Brug dine flydende urter i tilberedningen af mad ved komfuret, i ovnen eller som krydderi ved spisebordet. 

Du tænker måske at flydende urter ikke holder sig friske længe efter åbning, men det gør de faktisk. Holdbarheden er den samme uåbnet som åbnet. Det skyldes den økologiske eddike som tilsættes de flydende urter under fremstillingen. Flydende urter skal ikke opbevares på køl – de kan stå samme sted som alle dine andre krydderier. 


Køb Plantemagerens flydende urter på mecindo.dk

Skift dine tørrede krydderier ud med Plantemagerens flydende urter, eller vælg de flydende urter fremfor friske og undgå madspild. Smagen er intenses og stærk, og de flydende urter fra Plantemageren kan anvendes på helt samme måde, som de tørrede og friske. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul