Planet Organic

Siden Planic Organic startede, var det med et brændende hjerte for økologi og bæredygtighed, hvilket er noget de stadig praktiserer i dag. 

Her på Mecindo har vi et udvalg fra Planet organic der består af alt fra granola, til snacks, til smørepålæg til popcorn.


Økologi

Planet organic var den første butik som blev certificeret økologisk af Soil association tilbage i 1995. På daværende tidspunkt var de meget små fisk i en stor sø, men frem til den dag i dag går Planet Organic aldrig på kompromis med kvaliteten.

Naturlig

De startede virksomheden med et brændende hjerte for økologi, og forsøger den dag i dag stadig at få flere råvarer økologiske ved at hjælpe nyopstartede virksomheder der udbyder økologiske råvarer, også selvom det er i nicheområdet.

Bæredygtighed

”Det er ikke hvad du gør, men det er måden du gør det på”.

Som virksomhed er det ikke hvad man gør som tæller, men hvordan du kører den som forretning er. Hos Planet organic, har deres mål fra dag 1. været at drive forretning på en fair, ærlig og ansvarlig måde hvor de respektere deres kunder, deres leverandører og deres medarbejdere.

De syntes ikke altid det har været nemt at være grønne. I slutningen af halvfemserne forsøgte de at køre en ladcykel-leveringsservice uden held. Derudover har de gentagende gange forsøgt at donere madspild til London’s hjem for hjemløse. Ikke alle deres projekter har været successer, men dem som er lykkedes, er også blevet nogle fantastiske successer!

For mange år siden sagde de farvel til plastikposer og bruger i dag i stedet poser lavet af genbrugspapir.

Udvalg

Her på Mecindo har vi et udvalg fra Planet organic der består af alt fra granola, til snacks, til smørepålæg til popcorn

Læs mere Skjul