2 Planet Organic | Økologisk, Bæredygtigt, Naturligt | Mecindo.dk

Planet Organic


Viser 1 til 24

Planet Organic

Da Planet organic – est. 1995, London startede, var det med visionen at have det bedste og bredeste udbud af økologiske fødevarer og at promovere sundhed i samfundet og give en følelse af eventyr under madindkøbet. De vil inspirere, styrke befolkningens helbred og lære dem, at spise godt er at leve godt. Hos Planet organic, er alle deres produkter økologiske, naturlige og bæredygtige.

Økologi

Planet organic var den første butik som blev certificeret økologisk af Soil association tilbage i 1995. På daværende tidspunkt var de meget små fisk i en stor sø, men frem til den dag i dag er Planet organic stadig certificeret økologiske og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Naturlig

Hos Planet organic siger de nej til forarbejdede fødevarer, nej til hydrogenerede fedtstoffer og et stort fedt nej tak til GMO. De har aldrig solgt noget med kunstige sødemidler, konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer eller noget som helst andet.

De startede virksomheden med et brændende hjerte for økologi, og forsøger den dag i dag stadig at få flere råvarer økologiske ved at hjælpe nyopstartede virksomheder der udbyder økologiske råvarer, også selvom det er i nicheområdet.

Bæredygtighed

”Det er ikke hvad du gør, men det er måden du gør det på”.

Som virksomhed er det ikke hvad man gør som tæller, men hvordan du kører den som forretning er. Hos Planet organic, har deres mål fra dag 1. været at drive forretning på en fair, ærlig og ansvarlig måde hvor de respektere deres kunder, deres leverandører og deres medarbejdere.

De syntes ikke altid det har været nemt at være grønne. I slutningen af halvfemserne forsøgte de at køre en ladcykel-leveringsservice uden held. Derudover har de gentagende gange forsøgt at donere madspild til London’s hjem for hjemløse. Ikke alle deres projekter har været successer, men dem som er lykkedes, er også blevet nogle fantastiske successer!

For mange år siden sagde de farvel til plastikposer og bruger i dag i stedet poser lavet af genbrugspapir.

Udvalg

Her på Mecindo har vi et udvalg fra Planet organic der består af alt fra granola, til snacks, til smørepålæg til popcorn. Prøv selv, og smag forskellen, når du får en fødevare som både er økologisk, uden nogen form for tilsætning, og endda nogle af dem RAW.