Piz Buin

Piz Buin er blandt de førende og mest traditionsrige producenter af solbeskyttelse på markedet. Piz Buin startede som nogen af de første i verden med at producere solbeskyttelse helt tilbage i 1946. Læs mere om Piz Buin og deres produkter nederst på siden.


Hvad er Piz Buin?

Piz Buin er også kendt for at have implementeret solfaktor-systemet (SPF) som i dag er vidt udbredt og er den alment anerkendte metode til at vurdere graden af solbeskyttelse en solcreme/sololie giver dig.

Lige siden har Piz Buin været kendt for deres store dedikation til at hjælpe folk med at undgå solskoldning ved hjælp af ordentlig solbeskyttelse.


Solbeskyttelse med Piz Buin

I dag producerer en lang række innovative solbeskyttelsesprodukter som er kommet langt siden den originale ”gletcher creme” der blev lanceret i 1946.

Særligt populære er de vandfaste solsprays fra Piz Buin som er perfekte til dig der elsker at sole dig – men også elsker hyppige dukkerter.

De mest populære Piz Buin produkter hos os er:

  • Piz Buin In Sun Lipstick
    Udviklet til den tynde hud på læberne som mange overser, når solcremen smøres ind i solcreme. Ved at beskytte dine læber, kan du forebygge tørre læber samt skallende hud. Læbestiften er usynlig efter påføring og kan derfor anvendes af både kvinder og mænd. Solfaktoren er SPF30 som er velegnet til brug under solen i Danmark, såvel som udlandet.
  • Piz Buin Tan & Protect Intense Lotion SPF30
    Skøn solcreme til kroppen som yder høj beskyttelse mod solens stråler, samtidig med at den giver dig en flot og ensartet tan – hurtigt.
  • Piz Buin Ultra Light Dry Touch Face SPF30
    Til ansigtet er denne lette solcreme helt perfekt. Den er velegnet til fedtet og kombineret hud, men kan også anvendes af dig med normal hud. Solcremen fedter ikke og trænger hurtigt ind. 


Hvorfor bruge solcreme?

Når du bruger solcreme, beskytter du effektivt din hud mod solens skadelige stråler, nemlig UVA- og UVB. UVA-strålerne er de stråler som trænger ind i huden, hvorefter de kan gøre skade på hudens DNA. UVB-strålerne er de der gør dig rød og som kan fremme udviklingen af kræft.

Derfor er det vigtigt at du husker at smøre dig ind i solcreme, inden du går ud i solen. For at solcremen kan yde den bedste beskyttelse, er det en fordel at smøre solcremen på 20 minutter inden du går ud. Husk at solcreme både skal på kroppen og i ansigtet.

Husk desuden de tre solråd: husk solcreme, husk solhat og husk skygge.


Solbeskyttelse kan godt være allergivenlig

Piz Buin fører også et udvalg af særligt allergivenlige solprodukter. Disse er helt fri for parfume, parabener og andre almene allergener. Disse produkter fra Piz Buin findes i ”Piz Buin Allergy” serien af produkter.


Køb Piz Buin hos Mecindo

Vælg det Piz Buin solbeskyttelsesprodukt der passer til dig og dit behov. Gå sommeren eller ferien sydpå i møde, med en effektiv solcreme som både beskytter og fremmer en naturlig brun kulør.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul