Piz Buin

Piz Buin

Piz Buin er blandt de førende og mest traditionsrige producenter af solbeskyttelse på markedet. Piz Buin startede som nogen af de første i verden med at producere solbeskyttelse helt tilbage i 1946.


Piz Buin er også kendt for at have implementeret solfaktor-systemet(SPF)som i dag er vidt udbredt og er den alment anerkendte metode til at vurdere graden af solbeskyttelse en solcreme/sololie giver dig.

Lige siden har Piz Buin været kendt for deres store dedikation til at hjælpe folk med at undgå solskoldning ved hjælp af ordentlig solbeskyttelse.

I dag producerer en lang række innovative solbeskyttelsesprodukter som er kommet langt siden den originale ”gletcher creme” der blev lanceret i 1946.

Særligt populære er de vandfaste solsprays fra Piz Buin som er perfekte til dig der elsker at sole dig – men også elsker hyppige dukkerter.

Solbeskyttelse kan godt være allergivenlig

Piz Buin fører også et udvalg af særligt allergivenlige solprodukter. Disse er helt fri for parfume, parabener og andre almene allergener. Disse produkter fra Piz Buin findes i ”Piz Buin Allergy” serien af produkter.

Køb Piz Buin hos mecindo

Når du køber Piz Buin hos mecindo.dk er du altid omfattet af både 14 dages returret på uåbnede produkter såvel som e-mærket købsbeskyttelse.

Køb nemt online, og få din solbeskyttelse leveret lige til døren, eller til nærmeste postboks.


Læs mere Skjul