Philips Avent

Philips Avent

Her på siden finder du produkter af mærket Philips Avent til madning og flaske. Philips er en hollandsk teknologiproducent, som har eksisteret siden 1891, og som blandt andet fremstiller produkter, der gør hverdagen lettere for ammende mødre.


Hvem er Philips Avent? 

Philips er en hollandsk teknologiproducent, som har eksisteret siden 1891, og som blandt andet fremstiller produkter, der gør hverdagen lettere for ammende mødre.

Philips Avent-serien af produkter omfatter bl.a. sutteflasker, sutter, beholdere til modermælk, manuel brystpumpe og brystplejetilbehør.

Produkterne er nemme at rengøre, og alt tåler at komme i opvaskemaskinen, bortset fra de elektriske dele.

Sutteflasker og drikkekopper

Philips Avent Natural Sutteflaske minder om det naturlige bryst og gør det derfor nemmere at kombinere amning og sutteflaske. Takket være den brystformede facon på både sut og flaskesut, får barnet et naturligt greb om sutten.

Sutteflasken muliggør desuden at barnet selv kan styre mælkestrømmen, hvilket mindsker risikoen for, at barnet forspiser sig og gylper.

Philips Avent Natural Sutteflaske har et specielt anti-kolik system med en innovativ dobbeltventil som reducerer chancen for kolik og ubehag hos din baby.

Philips Avent Natural Sutteflaske fås i 2 størrelser:

Hos Mecindo har vi en række drikkekopper fra Philips Avent, som forbereder småbørn på deres første rigtige drikkekop.

  • Philips Avent Øvekop 4 Mdr+ hjælper din baby med nemt at skifte fra sutteflaske til deres første kop. Philips Avent Øvekop har et specielt anti-kolik system med en innovativ dobbeltventil som reducerer chancen for kolik og ubehag hos din baby.   
  • Philips Avent Spildsikker Drikkekop er en perfekt overgangskop til børn fra 12 måneder og op. Koppen er lavet med en læbeaktiveret teknologi som betyder, at væsken kun kommer ud af koppen, når barnets læber presses mod kanten.   
  • Philips Avent Magic Termo Sugerørskop er en isoleret sugerørskop som holder drikkevarer varme eller kolde i længere tid. Koppen er læksikker og har et unikt skruelåg, som gør det nemt for barnet at anvende koppen på egen hånd. Philips Avent Magic Termo Sugerørtkop fås i både blå og rød.  

Sutter

Hos Mecindo har vi en lang række sutter og flaskesutter til børn i flere aldre, såsom de populære Philips Avent Soothie Sut, som er støbt i ét stykke silikone. Denne støbning betyder, at man undgår revner og sprækker, hvori bakterier kan gemme sig. Philips Avent Soothie Sutten er velegnet som begynder-sut til børn fra 0-3 mdr., og er ideel de først dage efter fødslen eller indtil amning er fuldt etableret. 

En anden populær sut er Philips Avent Freeflow Sut til børn fra 6-18 mdr. Denne sut har et buet skjold og 6 lufthuller, der giver ekstra luftgennemstrømning og medvirker til at reducere hudirritation. Philips Avent Freeflow Sut er fremstillet som en ortodontisk silikonesut, der tager højde for din babys gane, tænder og gummer, mens de vokser. 

Philips Avent Natsut er ligeledes en ortodontisk sut som tager hensyn til barnets gummer, mundhule og tandstilling. Sutten har store lufthuller som sørger for, at huden bagved sutten bliver grundigt ventileret for at reducere hudirritation. Natsutten er desuden designet med en selvlysende sikkerhedsring, som lyser i mørket og ikke bliver væk, hvis den ryger ud af babys mund. Natsutten kan anvendes til børn fra 0-6 mdr. 

Brystpleje i forbindelse med amning

Normalt er smerter ved amning tegn på, at noget er galt. Den mest almindelige årsag er en forkert amme-teknik.

Prøv derfor forskellige ammestillinger og sørg for rolige omgivelser uden forstyrrelser, så både dig og din baby kan fokusere på amningen. Dette kan afhjælpe bid eller at babyen gnaver på brystvorten.

  • Philips Avent Natural Manuel Brystpumpe har en blød og varm massagepude, der stimulerer mælketilstrømning og som lader dig sidde ret op ved brug. Det er dermed ikke nødvendigt at læne sig forover, for at sikre, at mælken ender hvor den skal. Brystpumpen kan anvendes ved adskillelse fra barnet, for at øge mælkeproduktionen, ved overskydende mælk samt ved brystbetændelse.  
  • Philips Avent Fugtgivende Brystvortecreme lindrer følsomme, tørre og sprukne brystvorter ved at tilføje fedtstof, som er reduceret som følge af hyppig amning. Cremen forbereder brystet til amning ved at give fugt og blødgøre – cremen behøves ikke fjernes inden amning.  
  • Philips Avent Engangs Ammeindlæg er ammeindlæg specielt designet til at give dig en tør og behagelig fornemmelse, mens du sover. Ammeindlæggende har en stor absorberingsevne samt lækagebarriere hele vejen rundt, hvilket beskytter, når du ligger ned. 
  • Philips Avent 2-i-1 Thermo Indlæg er praktiske termopuder, der lindrer ømme bryster og bidrager til en bedre mælketilstrømning.  
  • Philips Avent Suttebrik er lavet af ultratynd, blød silikone som beskytter ømme og revnede brystvorter under amning, og er formet således at mælkeforsyningen fortsat vil blive stimuleres under amning. Suttebrikkerne fås i to størrelser.   
  • Philips Avent Comfort Brystskaller beskytter ømme og revnede brystvorter, så de heler hurtigere. Brystskallerne kan også anvendes til opsamling af overskydende mælk under amning, samt ved brystbetændelse for at undgå stød.   

Sommetider kan ømme brystvorter skyldes trøske. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte din læge for den rette behandling til både dig og din baby, da babyen sandsynligvis også har trøske i munden.

Bidering og tandfrembrud 

Tandfrembrud hos børn sker omkring seks måneders alderen, men det er ikke usædvanlig, at det starter mellem 3-12 måneder.

Det kan være meget ubehageligt for barnet at få tænder. Ubehaget kan variere fra hævede gummer, urolig søvn og irritabilitet til diarré, hvorfor det er vigtigt at minimere ubehaget.

  • Philips Avent Bidering lindrer smerter og ømme gummer ved tandfrembrud og når både de forreste, midterste og bagerste tænder.   

Når babyer oplever tandfrembrud kan de have en tendens til at tygge på alt de kan få fat i, for at lindre presset fra den nye tand. Dette kan afhjælpes ved at give din baby nogle rene og godkendte bideringe og ved at massere babyens gummer med din finger eller med en kølig, våd klud. 

Læs mere Skjul