Philips Avent

Her på siden finder du produkter af mærket Philips Avent til madning og flaske. Philips er en hollandsk teknologiproducent, som har eksisteret siden 1891, og som blandt andet fremstiller produkter, der gør hverdagen lettere for ammende mødre.


Hvem er Philips Avent? 

Philips er en hollandsk teknologiproducent, som har eksisteret siden 1891, og som blandt andet fremstiller produkter, der gør hverdagen lettere for ammende mødre.

Philips Avent-serien af produkter omfatter bl.a. sutteflasker, sutter, beholdere til modermælk, manuel brystpumpe og brystplejetilbehør.

Produkterne er nemme at rengøre, og alt tåler at komme i opvaskemaskinen, bortset fra de elektriske dele.

Sutteflasker og drikkekopper

Philips Avent Natural Sutteflaske minder om det naturlige bryst og gør det derfor nemmere at kombinere amning og sutteflaske. Takket være den brystformede facon på både sut og flaskesut, får barnet et naturligt greb om sutten.

Sutteflasken muliggør desuden at barnet selv kan styre mælkestrømmen, hvilket mindsker risikoen for, at barnet forspiser sig og gylper.

Philips Avent Natural Sutteflaske har et specielt anti-kolik system med en innovativ dobbeltventil som reducerer chancen for kolik og ubehag hos din baby.

Philips Avent Natural Sutteflaske fås i 2 størrelser:

  • Philips Avent Natural Sutteflaske med plads til 60 ml, har et langsomt og kontrolleret gennemløb som er velegnet til nyfødte fra 0 mdr. 
  • Philips Avent Natural Sutteflaske med plads til 260 ml, har en langsom gennemstrømning og kan anvendes af børn fra 1 mdr. 

Hos Mecindo har vi en række drikkekopper fra Philips Avent, som forbereder småbørn på deres første rigtige drikkekop.

  • Philips Avent Øvekop 4 Mdr+ hjælper din baby med nemt at skifte fra sutteflaske til deres første kop. Philips Avent Øvekop har et specielt anti-kolik system med en innovativ dobbeltventil som reducerer chancen for kolik og ubehag hos din baby.   
  • Philips Avent Spildsikker Drikkekop er en perfekt overgangskop til børn fra 12 måneder og op. Koppen er lavet med en læbeaktiveret teknologi som betyder, at væsken kun kommer ud af koppen, når barnets læber presses mod kanten.   
  • Philips Avent Magic Termo Sugerørskop er en isoleret sugerørskop som holder drikkevarer varme eller kolde i længere tid. Koppen er læksikker og har et unikt skruelåg, som gør det nemt for barnet at anvende koppen på egen hånd. Philips Avent Magic Termo Sugerørtkop fås i både blå og rød.  

Sutter

Hos Mecindo har vi en lang række sutter og flaskesutter til børn i flere aldre, såsom de populære, som er støbt i ét stykke silikone. Denne støbning betyder, at man undgår revner og sprækker, hvori bakterier kan gemme sig. Philips Avent Soothie Sutten er velegnet som begynder-sut til børn fra 0-3 mdr., og er ideel de først dage efter fødslen eller indtil amning er fuldt etableret. 

En anden populær sut er Philips avent freeflow til børn fra 6-18 mdr. Denne sut har et buet skjold og 6 lufthuller, der giver ekstra luftgennemstrømning og medvirker til at reducere hudirritation. Philips Avent Freeflow Sut er fremstillet som en ortodontisk silikonesut, der tager højde for din babys gane, tænder og gummer, mens de vokser. 

Philips Avent Natsut er ligeledes en ortodontisk sut som tager hensyn til barnets gummer, mundhule og tandstilling. Sutten har store lufthuller som sørger for, at huden bagved sutten bliver grundigt ventileret for at reducere hudirritation. Natsutten er desuden designet med en selvlysende sikkerhedsring, som lyser i mørket og ikke bliver væk, hvis den ryger ud af babys mund. Natsutten kan anvendes til børn fra 0-6 mdr. 

Brystpleje i forbindelse med amning

Normalt er smerter ved amning tegn på, at noget er galt. Den mest almindelige årsag er en forkert amme-teknik.

Prøv derfor forskellige ammestillinger og sørg for rolige omgivelser uden forstyrrelser, så både dig og din baby kan fokusere på amningen. Dette kan afhjælpe bid eller at babyen gnaver på brystvorten.

Sommetider kan ømme brystvorter skyldes trøske. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte din læge for den rette behandling til både dig og din baby, da babyen sandsynligvis også har trøske i munden.

Bidering og tandfrembrud 

Tandfrembrud hos børn sker omkring seks måneders alderen, men det er ikke usædvanlig, at det starter mellem 3-12 måneder.

Det kan være meget ubehageligt for barnet at få tænder. Ubehaget kan variere fra hævede gummer, urolig søvn og irritabilitet til diarré, hvorfor det er vigtigt at minimere ubehaget.

Når babyer oplever tandfrembrud kan de have en tendens til at tygge på alt de kan få fat i, for at lindre presset fra den nye tand. Dette kan afhjælpes ved at give din baby nogle rene og godkendte bideringe og ved at massere babyens gummer med din finger eller med en kølig, våd klud. 

Læs mere Skjul