Penis ringe

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Penis ringe

Hold længere i sengen med en penis ring eller to

Første gang, du køber en penis ring, er det en god idé at købe ringe i flere forskellige størrelser eller en ring, der kan justeres. Det er nemlig vigtigt at ringen sidder tilpas stramt, men ikke for stramt, om din penis. Nogle vil gerne bruge en ring, der også omslutter kuglerne, andre nyder penis ringe, der samtidig masserer dem analt eller ligefrem trænger ind i anus og stimulerer der. 

Glæd din kvinde med en ring til din penis

Nogle penis ringe stimulerer også din kvinde under samleje. Du kan f.eks. købe penishylstre med knopper på eller med en eller flere muligheder for at stimulere din kvindes klitoris og/eller anus under samleje. Det vil helt sikkert give hende, såvel som dig, større nydelse og måske ligefrem bedre orgasmer.

Der er flere muligheder

Hold længere i sengen med penis ringe, der vibrerer. Eller giv både hende og dig ekstra gode og lange orgasmer med ringe, der stimulerer, vibrerer og kilder. Nogle penisringe kan stimulere dig og samtidig både hendes anus og klitoris på én gang.
Eller prøv en fjernbetjent vibrator-ring, og lad din kvinde bestemme vibrationernes styrke til glæde for jer begge to. Der er mange muligheder, og penisringe vil helt sikkert sætte kulør på jeres sexliv, hvad enten I vælger en kulørt eller en ensfarvet ring!