Panodil

Panodil er et let smertestillende middel. Har du hovedpine eller andre smerter, kan Panodil give dig smertelindring og give dig mulighed for at se dagen i øjnene uden gener. 

Panodil er desuden let febernedsættende, så føler du dig sløj og utilpas, når du vågner, kan Panodilprodukterne hjælpe dig gennem dagen.


Kom gennem dagen uden smerter


Hovedpine og andre smerter kan opstå, når muskler og led beskadiges. Herved frigøres der nogle stoffer, der fremkalder smerter. Panodil hæmmer disse stoffer og forhindrer smerteimpulser i at nå hjernen. 

Når du indtager Panodilprodukter ved smerter, får du lindring og bliver i stand til at passe dit arbejde og at fokusere på det, der er vigtigt, frem for at fokusere på smerterne. 

Panodil indeholder det aktive stof paracetamol, der er smertestillende. Stoffet virker desuden let febernedsættende. 

Paracetamol hjælper på smerter som

  • Hovedpine
  • Menstruationssmerter
  • Tandpine
  • Muskelsmerter
  • Ledsmerter

Altid stærke priser på Panodil

Det er klogt altid at have nogle Panodilprodukter i skabet, for vågner du med hovedpine, eller opstår dine smerter i løbet af dagen, skal dine smertestillende tabletter være nemme at få fat på, så du hurtigt kan slippe af med generne. 

Og da Panodil er et middel til en overkommelig pris, kan du uden problemer have et lille lager af forskellige panodilprodukter i dit medicinskab: Zapp til hurtig smertelindring, Junior til dit barn og Hot til at lindre smerter og gener ved for eksempel forkølelse.

Forskellige produkter til forskellige smerter

Skal du have hurtig smertelindring, kan du med fordel tage Panodil Zapp, der indeholder natriumbikarbonat. Natriumbikarbonat øger hastigheden på, hvor hurtigt paracetamol optages i kroppen. 

Er du forkølet, har ondt i halsen eller skranter på anden måde, kan det være godt at tage Panodil Hot.

Som navnet antyder, skal produktet drikkes varmt - du opløser pulveret i varmt vand, hvorefter en sød duft af solbær og menthol spreder sig. Drik opløsningen, og mærk, hvordan du både falder lidt til ro og opnår en lindring af dine smerter.

Panodil kan også bruges til børn. Her skal du bruge Junior produkterne, der både fås som stikpiller og som mikstur. Husk at du ikke må bruge produkterne til børn under to år.

Brug Panodilprodukter med omtanke

Panodilprodukterne giver smertelindring og gør dagligdagen lettere at komme igennem, hvis smerter og gener opstår. Men brug ikke Panodil uden grund. Tag midlet, når smerterne melder sig, ikke forebyggende og på daglig basis undtagen i samråd med din læge

Læs mere Skjul