Ovex med banansmag

Mod børneorm (Vermox alternativ)

Ovex med banansmag

Mod børneorm (Vermox alternativ)

89,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

30 ml
( 6Doseringer )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Ovex opløsning med Mebendazol og banan smag er et håndkøbsprodukt som er specifikt til behandling af børneorm. Denne familie pakke indeholder seks enkelte 5ml doser, og det anbefales at alle medlemmer af familien bliver behandlet på samme tid for at forhindre en ny infektion.

Produktbeskrivelse

Ovex opløsning med Mebendazol og banan smag er et håndkøbsprodukt som er specifikt til behandling af børneorm. Denne familie pakke indeholder seks enkelte 5ml doser, og det anbefales at alle medlemmer af familien bliver behandlet på samme tid for at forhindre en ny infektion. En enkelt dosis Ovex opløsning med Mebendazol og banan smag vil dræbe trikiner. Det kan dog ikke ødelægge deres æg, som kan forårsage re-infektion og også inficere andre mennesker. Det anbefales derfor på det kraftigste, at alle medlemmer af familien behandles med Ovex opløsning med Mebendazol på samme tid, og at der træffes forholdsregler for at forhindre en ny infektion.

Instruktion

Voksne og børn over 2 år:

Tag kun en dosis 5ml. Ovex opløsning indtages direkte fra målebægeret. Anbefales ikke til børn under 2 år.

Advarsel

Ovex opløsning med Mebendazol og banan smag bør ikke gives til børn yngre end to år, medmindre det er anbefalet af din læge. Du skal altid fortælle på apoteket, hvis du tager anden medicin, fordi nogle stoffer bør ikke tages sammen. Hvis du tager et cimetidin (medicin, der bruges til behandling af mavesyre), så bør du tjekke med din læge, før du tager denne medicin. Hvis du har fået at vide af lægen, at du ikke tåler visse sukkerarter, bør du også tjekke med din læge, før du tager Ovex opløsning med Mebendazol og banan smag.

Bivirkninger

Bivirkninger er sjældne, men hvis du oplever nogen bivirkninger så rapporter dem til din læge eller apotek

Aktive ingrediens

Ovex opløsning med Mebendazol og banan smag indeholder 6 x 5ml behandlinger af 100mg mebendazol til behandling af trikiner.

 

Produktinformation

Mængde 30 ml ( 6Doseringer )
Producent Ovex
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1640
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5027097376981
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på