Otex

Har du problemer med hård ørevoks, der sidder fast i øret og måske også giver ørepine, finder du her på siden øreprodukter fra det britiske firma Otex, som har specialiseret sig i at fremstille øredråber, der fjerner generende ørevoks og lindrer og beskytter dine ører. Otex øredråber er det mest solgte mærke øredråber i Storbritannien.

Øredråber renser effektivt blokerede øregange

Hærdet ørevoks blokerer øret og kan give ubehagelig ørepine, men behandlingen med Otex øredråber er en nem og effektiv løsning på problemet. Det er klinisk bevist, at øredråberne fjerner hård ørevoks. Øredråberne indeholder hydrogenperoxid (urinstof) og glycerin, som nedbryder og blødgør hård ørevoks. Det muliggør, at ørevoksen nemmere kan blive fjernet fra øret. Øredråberne hældes i en flaske, og der er rigeligt til en behandling i hver flaske.

Otex Epress Combi Pakke indeholder øredråber og et sprøjtesæt

Med Otex Epress Combi Pakke er det muligt at udføre en hjemmebehandling uden at skulle til lægen. Hver pakke indeholder øredråber og et sprøjtesæt, så du selv kan fjerne den ubehagelige hårde ørevoks, som generer i dit øre. Når ørevoksen er fjernet, går der et stykke tid, før den opbygges igen. Kliniske studier har vist, at det er nemmere at bruge vatpinde i øret, når man også har anvendt Otex øredråber.

Indkøbskurv