2 ORS rehydreringssalte - Genskab salt- og væskebalancen

ORS


ORS

Banebrydende rehydreringsformel

ORS har, efter mange års forskning, lykkedes med at skabe den optimale formel til at genskabe væskebalancen hos mennesker. Deres opløselige tabletter er på samme tid simple og geniale, og det enkle indhold af glukose, salte og elektrolytter er den optimale kombination til at re-hydrere en dehydreret person. Tabletterne kan bruges i forbindelse med sport, men også mennesker der ofte finder sig selv trætte og dehydrerede kan få stor glæde af produkter fra ORS. ORS får konstant ros i den internationale sundhedsverden, og det er med god grund. Deres store fokusområder er produktudvikling og kundepleje, og det kommer til udtryk i deres internationale ry.  

Tabletter fra ORS

Et af deres mest kendte produkter er deres re-hydrerings tablet med citron smag. Tabletterne virker meget enkelt, da du blot opløser dem i et glas vand. Når tabletten er opløst drikker du vandet. Derefter vil du kunne mærke effekten af fornyet energi, og en god følelse vil brede sig i kroppen. Denne tablet hjælper dig til at opretholde en god væskebalance, og sørger dermed for harmoni i kroppen.   

ORS på Mecindo

Vi er meget begejstrede for ORS's produkter på Mecindo. Mecindos online apotek tilbyder kun de bedste produkter, og den beskrivelse passer deres produkter perfekt ind i.